Bunyol es prepara per als tres tornejos d’escacs de festes

Lucas Guardiola en un momento crucial de la partida.

Post també disponible en: Castellano

La Fira i Festes de Bunyol tenen diverses fites en el programa festiu amb diverses dècades d’història i part d’ells són els tres tornejos d’escacs que es disputen durant la setmana festiva.

Organitzats pel Club d’Escacs Bunyol en col·laboració amb la regidoria d’Esports, el primer dels tornejos es celebrarà el dissabte 24 d’agost, serà el Trofeu Festa del Mantó, patrocinat per la SM L’Artística de Bunyol i que compleix 43 edicions. Es disputarà al Bar Rosales al millor de 6 partides, a partir de les 16,30 hores.

El segon dels tornejos serà el Trofeu Fira i Festes, que arriba a les 39 edicions i que es disputarà en 2 dies, el dilluns 26 i el dimarts 27 d’agost, arrencant a les 16 hores. Es disputa al millor de 7 partides, disputant-4 de les mateixes en la primera jornada i les altres 3 en la segona jornada. El lloc de joc serà la Plaça Layana.

El tercer dels tornejos és el Trofeu Festa del Litre, que també arriba a les 43 edicions disputades, i que patrocina el CIM La Armónica. Es disputarà al Bar El Litre a les 16,30 hores del divendres 30 d’agost, també al millor de 6 partides.

En els tornejos del Mantó i del Litre la modalitat de joc serà Blitz a 10 minuts més increment de 3 segons per jugada; en el Trofeu de Fires la modalitat serà la mateixa però a 20 minuts.

Els tres tornejos es disputaran en categoria júnior, fins a 12 anys, i sènior, a partir de 12 anys, i hi haurà un trofeu com a premi per als quatre primers classificats de cada categoria.

Els organitzadors esperen una participació similar a la de l’any passat, quan es van registrar prop de 120 participants entre els tres tornejos.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*