Bunyol informa de obri el recinte firal aquest diumenge 15 d’agost

Post també disponible en: Castellano

La Regidoria de Cultura Popular de l’Ajuntament de Buñol informa que des d’aquesta vesprada està tancada a la circulació de vehicles la zona del recinte firal de la localitat, que comprén des del Carrer Sant Lluís fins a la coneguda Carretera del Bufó. Aquesta prohibició estarà vigent tot el cap de setmana i fins al 30 d’agost, excepte per als veïns i residents de la zona. 
El recinte firal obrirà les seues portes aquest diumenge 15 d’agost en horari de 19 a 24h tots els dies i fins al dilluns 30 d’agost. Se seguiran totes les mesures sanitàries antiCovid19 en cadascuna de les atraccions i llocs de menjar ràpid. Preguen a la ciutadania seguir la normativa actual com l’obligatorietat de màscara, desinfecció de mans en pujar i baixar de cada atracció, la distància interpersonal, així com evitar aglomeracions i llargues coles, sense oblidar la prohibició de consumir begudes alcohòliques al carrer.
Rafa Pérez, regidor de Cultura Popular de Buñol, ha confirmat que s’ha ampliat una setmana més respecte a la tradicional Fira i Festes perquè els xicotets de la casa i joves de la localitat puguen gaudir-la àmpliament i sense aglomeracions. Des de l’Ajuntament esperen que siga del grat de tots i especialment de tots els xiquets del municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*