Bunyol organitza aquest mes tot un seguit d’activitats contra la violència de gènere

Buñol organiza este mes toda una serie de actividades contra la violencia de género.
Buñol organiza este mes toda una serie de actividades contra la violencia de género.

Post també disponible en: Castellano

Coincidint amb el dia internacional contra la violència de gènere

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Bunyol, que administra l’edil Tania Carrascosa, en col·laboració amb la regidoria de Benestar Social, que administra Carles Xerri, s’han programat per aquest mes de novembre, en què es commemora el dia contra la violència de gènere , una sèrie d’activitats en què participen els col·legis públics, l’IES la Foia de Bunyol i associacions amb fins solidaris com Ganxet solidari de Bunyol o l’associació Dones Democràtiques de Bunyol.
Els actes públics més destacats es desenvolupen a partir d’aquest divendres, 15 de novembre, on la companyia Teatre de estrafet presenta Segaremos ortigas con los tacones a les 20,00 hores a la Sala El Mercado.
El següent acte serà el dimecres, 20 novembre, a partir de les 18,30 hores on es realitzarà una concentració a la Plaça de el Poble i una visibilització de les víctimes de violència de gènere.
Per al divendres 22 de novembre s’ha organitzat un taller participatiu, Biblioteca Humana, a la Sala Raga a les 19,00 hores, impartit per l’associació Alanna.
El dissabte 23 de novembre a la Plaça de les Vendes a les 11,30 hores es realitzarà un taller de manualitats per a nens i nenes sota l’epígraf Talla amb la desigualtat, impartit per l’associació Alanna.
Per al diumenge 24 novembre està programada la Primera Caminada en memòria de les víctimes de gènere. A les 9,30 hores, amb sortida des de la Plaça de el Poble i recorregut per diferents paratges de Bunyol, la caminada tindrà una distància aproximada 5 Km.
El dilluns 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere, com és habitual es sortirà cap a València per assistir a la manifestació que tindrà lloc a partir de les 19,30 contra la violència de gènere.
«Aquests actes més els que se celebren en els centres escolars volen conscienciar la ciutadania d’aquesta barbàrie que assola la nostra societat i amb ells es vol donar visibilitat a aquestes dones que pateixen la violència en les seves pròpies carns» com ha explicat la regidora Tania Carrascosa, que ha insistit que «davant de qualsevol acte violent dins de l’àmbit familiar o afectiu, sobretot per a aquestes joves que encara no identifiquen alguns actes com violència cap a la dona, no dubteu a cridar a l’016, telèfon d’atenció contra la violència de gènere; o a el 900 580 888, telèfon d’el Centre de la Dona Rural a Yátova ».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*