Bunyol posa a la venda les entrades per al seu espectacular i esperat concerte ‘Mà a mà’ del pròxim 20 d’agost

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol i les dues societats musicals locals, la SM “L’Artística” i el CIM “L’Armònica”, han posat ja a la venda les entrades per a l’extraordinari i esperat concerte “Mà a mà” que totes dues formacions oferiran a l’auditori a l’aire lliure del Passeig de Sant Lluís el pròxim 20 d’agost.

Les entrades anticipades ixen a la venda amb un preu de 12 euros, 3 menys que costaran en taquilla; i podran adquirir-se, o bé contactant amb totes dues societats musicals, o bé físicament durant diversos dies en un horari determinat. 

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol i les dues entitats musicals bunyolenses, el Centre Instructiu Musical “L’Armònica” i la Societat Musical “L’Artística”, han posat ja a la venda les entrades per a l’extraordinari concerte “Mà a mà” que totes dues formacions musicals oferiran a l’auditori a l’aire lliure del Passeig de Sant Lluís el pròxim 20 d’agost a partir de les 22,30 hores.

Les entrades poden ja reservar-se fins a les 14,00 hores del dia 18 d’agost escrivint als següents correus electrònics: Sociedad@laartistica.org o Sociedad@cimlaarmonica.es. A més, s’ha establit un horari durant diversos dies per a poder realitzar la compra físicament de les entrades. Concretament, els dies 9, 11, 16 i 18 d’agost es podran adquirir a la Sala El Mercat de la localitat en horari de 19,00 a 21,00 hores. 

Dos anys després que haguera de suspendre’s a conseqüència de la pandèmia de covid-19, el famós i esperat concerte “Mà a mà” de Bunyol tornarà en la seua 47 edició amb nous protagonistes, com són els directors de totes dues bandes simfòniques: Saül Gómez al capdavant de “El Litre” i Mario Ortuño de “Els Lletjos”; directors que per primera vegada s’enfrontaran al repte de dirigir un dels concerts de bandes de música amb major renom no sols a nivell nacional sinó també internacional. Una cita que es desenvolupa en un dels marcs més extraordinaris com és l’auditori a l’aire lliure del Passeig de Sant Lluís de Bunyol, un bellíssim i espectacular espai excavat en la pedra toba bunyolense que ofereix una acústica sensacional.

La banda simfònica de la SM “L’Artística”, sota el suggeridor epígraf “Arriba l’estiu”, obrirà enguany el concert amb un repertori compost per Divertimento, d’Oliver Waespi; l’espectacular suite Els trois notes du Japan, de Toshio Mashima; i pel monumental primer moviment de la Symphony núm. 3, de Gustav Mahler, amb transcripció de Cristian García González. Mentre que el CIM “L’Armònica” iniciarà la seua participació en la segona part del “Mà a mà” 2022 amb el deliciós pasdoble en honor al 75 aniversari de la festa de l’entitat, Pas al Litre, de Roque Baños; continuarà amb la transcripció per a banda de Roberto Forés del poema simfònic Festes romanes, de Ottorino Respighi; i finalitzarà la seua actuació amb l’estrena de la Lightfall, Simfonia número IIII, de Stephen Melillo.

La vetlada es donarà per conclosa amb la interpretació de l’Himne a Bunyol, de Manuel Chillida i Guzmán Cárcel, que serà conduïda pel President d’Honor d’enguany, el músic, director i compositor Rafael Pascual Vilaplana.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol, Mireia Parla, ha recordat que el concert “Mà a mà” és “una de les cites musicals més importants i més esperades de tot el món bandístic que és a càrrec de dues de les màximes exponents del panorama bandístic de la Comunitat Valenciana, d’Espanya i del món sencer com són les dues entitats musicals bunyolenses, totes dues guardonades en certàmens i mundials de bandes”.

El concert “Mà a mà” de Bunyol és “un gran espectacle en un marc incomparable que a tothom deixa fascinat com és el nostre auditori i que tot amant de la música de bandes no es pot perdre; i em consta que hi ha moltes ganes de poder tornar a gaudir intensament d’aquest gran espectacle després de dos difícils anys de pandèmia”, ha ressaltat la regidora de Cultura bunyolense. 

La programació del 47 concerte “Mà a mà” de Bunyol així com més detalls sobre totes dues formacions musicals protagonistes o els seus directors pot consultar-se en la pàgina web conciertomanoamano.es.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*