Bunyol posa en marxa una campanya per promoure el consum nadalenc en els comerços de la localitat

Cartel de la iniciativa en Buñol.
Cartel de la iniciativa en Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Cartel de la iniciativa en Buñol.
Cartell de la iniciativa a Bunyol.

Nombroses són les activitats, els espectacles i els concursos per a tots que s’han programat aquest any en la Campanya de Nadal de l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol, en la qual col·laboren conjuntament les regidories de Comerç (que encapçalada el regidor Manuel Serra) i la de Festes del consistori local, que coordina l’alcaldessa, Jonquera Carrascosa.

Entre les novetats d’aquest any hi figura la realització de la primera Gala del Comerç, previst el seu desenvolupament en una carpa instal·lada per a l’ocasió a la Plaça Manuel Carrascosa dimecres que ve, 26 de desembre: així com la Pista de Gel Artificial col·locada a la Plaça 5 de març i que ja està operativa.

El president de l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol, Pedro Rubio, ha qualificat d ‘ «èxit» la presència de nombrosos nens aquest cap de setmana a la pista de gel artificial, tot i les inclemències climatològiques.

«Fins i tot el diumenge es va repartir xocolata i bunyols entre tots els presents a la pista per cortesia de la Falla Reis Catòlics i Adjacents, coneguda a la localitat com la Falla del Carrer El Riu», en paraules del president.

A més, Pedro Rubio ha informat del tancament de dos esdeveniments previstos també per aquest Nadal que acaben de concretar-se. «Es tracta de xocolata a la pista de gel novament per aquest dissabte dia 22, a càrrec de la Falla Nou Bunyol. I finalment, des d’aquest divendres 21 de desembre fins al 6 de gener hi haurà una Full Track instal·lada al costat de la pista de gel que oferirà suculents creps a tots els veïns i visitants ».

Primera Gala del Comerç

L’associació de comerços buñolense ha ofert aquests dies més detalls de la primera Gala del Comerç, que tindrà lloc el proper 26 de desembre. S’hi obsequiarà als guanyadors de cada cistella en l’escenari preparat per a l’ocasió a la carpa que tant aquesta associació com l’Ajuntament de la localitat, a través de la Regidoria de Comerç, s’ha instal·lat al Parc Manuel Carrascosa per al gaudi de nombrosos actes, activitats i festejos d’aquests propers dies.

A ella s’afegeix l’exhibició de ball que l’Associació Cultural Chivana de Ball oferirà en aquesta gala, «on els seus integrants deixaran amb la boca oberta a tots els presents», segons fonts municipals. «Aquesta actuació s’ha tancat en les últimes hores i és una cosa de la que l’Associació d’Empresaris s’ha mostrat molt agraït amb aquesta associació chivana, que a més integra nombrosos veïns no només de Chiva sinó de tota la comarca». Tots els que vulguin assistir a aquesta gala han de comprar el seu tiquet en valor de 5 euros en els comerços de la localitat.

Part de la recaptació es repartirà per igual amb Càritas i amb l’Associació contra el Càncer de Bunyol. A les 17,30 hores s’oferirà un espectacle circense i després d’ell donarà començament aquesta gala, finalitzant amb un sopar de pa i porta. Es lliuraran els premis dels concursos que es realitzen per aquesta associació: IV Concurs de dibuix Les botigues del meu poble per Nadal, per a nens d’entre 5 i 12 anys, i Concurs d’Aparadorisme, entre els comerços de la localitat que prèviament s’hagin inscrit. També es realitzaran sortejos entre els assistents amb lliurament de regals.

El IV concurs de dibuix Les botigues de del teu poble per Nadal va destinat a nens d’entre 5 i 12 anys, en dues categories d’edat: de 5 a 8 i de 9 a 12 anys. Els dibuixos es recolliran el mateix dimecres 26 de desembre de 17,00 a 19,00 hores. Es lliuraran tres premis en cada categoria. Els participants han de lliurar un dibuix en cartolina mida A-4. No s’admetrà l’escanejat ni ús de fotografies en els seus dibuixos. Es pot utilitzar qualsevol tècnica o procediment pictòric a elecció del participant. A la part del darrere han d’indicar nom i edat i telèfon de contacte dels seus pares. Tots els participants cedeixen els seus drets d’explotació sobre els textos, imatges, dissenys i material realitzat que queda en possessió de l’associació.

participació activa

El president de l’associació de comerciants buñolense ha animat que tots els veïns de Bunyol i de la comarca, «participin activament de totes les activitats i espectacles que aquesta campanya de Nadal té previst a la localitat, i així gaudir d’un Nadal úniques i molt especials prop dels seus domicilis ».

Des de l’organització també han recordat la resta d’activitats a les zones comercials del poble en dies puntuals: el 22 de desembre, a la Plaça del Poble, s’ha programat l’espectacle Plaf i el Pare Noel, per recollir les cartes dels nens. A partir de les 11,00 hores es repartirà xocolata.

El 29 de desembre a la Plaça Vendes hi haurà una minidisco amb animadores, dj animador amb cançons de cantajocs i balls de moda a partir de les 11,00 hores amb repartiment de xocolata. I el 4 de gener, també a la Plaça Vendes, es muntaran castells inflables i hi haurà un patge dels Reis Mags per recollir les cartes dels xiquets a partir de les 10,00 hores on repartiment de xocolata.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*