Bunyol recomana a la ciutadania que no circule per llocs pròxims a massa forestal mentre dure la preemergència 3 per a evitar incendis

Post també disponible en: Castellano

L’alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa, ha emés aquest dimarts un bàndol a través del que fa saber que l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències ha informat l’Ajuntament de Bunyol que hui el municipi es troba en nivell de preemergència 3 davant el risc d’incendis forestals (risc extrem).

​”Davant la situació de risc extrem d’incendis forestals nivell de preemergència 3, i fins que canvie la previsió es demana i recomana a la ciutadania no circular per les pistes i camins forestals, i un altre accessos pròxims a massa forestal, especialment paratges de Turche, La Jarra, Xiprer i Roquillo, amb qualsevol mena de vehicle, bicicleta o a peu, excepte el trànsit de vehicles per a actuacions de gestió, manteniment, vigilància”, es recorda en el bàndol.

L’alcaldessa de Bunyol ha informat que, “davant la comunicació de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, en la qual ens informen que el nostre municipi està inclòs en del nivell d’EMERGÈNCIA 3 (Risc extrem d’incendi forestal) en el dia de hui s’han realitzat les següents accions i pres les següents mesures:

  1. Reunión de la Alcaldesa con responsables de Policía Autonómica, para coordinar su colaboración en la vigilancia.
  2. Contacto con el responsable de Guardia Civil, Comandancia de Requena, para solicitar el apoyo puntual en las actuaciones de Guardia Civil de Buñol
  3. Solicitud a la comandancia de Requena de la intervención de SEPRONA, en los parajes cercanos a masa forestal de mayor afluencia de personas, como TURCHE, JARRA, CIPRES Y ROQUILLO.
  4. Puesta en contacto telefónico de la ALcaldesa con la Subdelegación de Gobierno, para informar de los problemas de tráfico y concentración de personas en el paraje de la CUEVA DE TURCHE, con el fin de que se tomen medidas para minimizar el peligro en esta zona.
  5. BANDO de Alcaldía en el que se establecen las recomendaciones en el tránsito de personas y vehículos por los parajes próximos a masas forestales, así como la recomendación de evitar las zonas de Baño, especialmente la zona de recreo de TURCHE.

El Gobierno de Buñol sigue trabajando en colaboración con el Gobierno Valenciano y las Fuerzas de Orden y Seguridad del Estado en materia de prevención, especialmente reforzada ante esta alerta”, ha finalizado Juncal Carrascosa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*