Campanya “L’amor no és control” a Riba-roja enfocada a la joventut per promocionar la igualtat de gèneres i les relacions saludables

Las charlas en los centros educativos de Riba-roja de Túria se iniciarán a partir de diciembre.
Las charlas en los centros educativos de Riba-roja de Túria se iniciarán a partir de diciembre.

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha posat en marxa la campanya “L’Amor no és Control” enfocada, principalment, als joves amb l’objectiu de promocionar la igualtat entre homes i dones i alertar de les possibles conductes de control que es poden exercir en determinades relacions de parella i que pot desencadenar en una situació greu. La campanya es perllongarà fins a finals del pròxim mes de desembre.

L’àrea d’Igualtat, Polítiques Inclusives i Drets Socials ha dissenyat una campanya que es promulga pels instituts de secundària mitjançant xerrades de conscienciació i s’estendrà pels bars dels centres educatius i les zones d’oci que freqüenten el públic a què van dirigides aquestes actuacions. La campanya en els centres educatius inclou un vídeo juvenil contra la violència de gènere.

Les actuacions de la Regidoria d’Igualtat es complementen amb una campanya completa de marxandatge amb el repartiment de tovallons als bars dels instituts i als bars d’accés als més joves. A més, s’han disposat vinils en els autobusos municipals i s’han estès pancartes a les façanes dels edificis públics amb l’objectiu de lluitar contra les situacions violentes. En tots aquests elements que es repartiran en tot el terme municipal s’inclou el nombre 016 per alertar o denunciar qualsevol cas de violència de gènere.

La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Lola Verdeguer, ha subratllat que aquesta campanya “és una forma de sensibilitzar la població jove de Riba-vermella sobre el control que exerceixen en les seves relacions de parella perquè sàpiguen que no només es tracta de la violència física, sinó que també hi ha altres situacions que puguin experimentar com el control que, a la fi i al el cap, també és una forma de violència “.

Les xerrades als centres educatius de Riba-roja de Túria s’iniciaran a partir de desembre, a més de repartir-polseres i suports de mòbil, bolígrafs i bosses de tela amb un mateix lema “L’Amor no és Control”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*