Català: «Oltra dóna la raó al PP i confirma que la seua política de menors ha estat un fracàs»

La portavoz adjunta del Grupo Parlamentario Popular (GPP), María José Catalá.
La portavoz adjunta del Grupo Parlamentario Popular (GPP), María José Catalá.

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha assegurat avui que la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, «dóna la raó al PP i confirma que la seva política de menors ha estat un fracàs després d’assumir la petició feta pel PP perquè el centre tornés a ser d’acollida ».

Així, el PPCV recorda «que en 2017, va liderar una campanya política i social perquè la vicepresidenta tornés al centre de Bunyol seva condició de centre d’acollida i busqués altres opcions que permetés als menors es atesos amb garanties. Per això, va presentar nombroses iniciatives a l’ajuntament reclamant sentit comú a Oltra perquè es revertís la funció del centre. És un centre col·lapsat -ha afegit- i el que ens preocupa ara és que la vicepresidència li deixi el marró a què arribi. Encara sort que al PP tenim a molta gent molt formada en aquesta àrea per prendre mesures eficaces per protegir la infància ».

«Des de llavors, ni els informes de la Fiscalia, ni les denúncies dels professionals, ni les dimissions dels responsables del centre, ni les baralles al municipi ni les greus incidències li han fet reaccionar. Només ha reaccionat quan s’acosten les eleccions. Només quan fa cas al PP, encerta ».

Per al PPCV, és «trist que hi hagi reaccionat tan tard i hagi tirat per la borda un temps en què els menors podrien haver viscut una altra realitat».

En aquest sentit, ha lamentat que els menors tutelats de la Generalitat «hagin hagut de patir aquests vaivens sotmetent-los a una doble desprotecció». Així, ha recordat que el «tancament del centre de Montolivet i la seva obsessió per traslladar-los a un centre que no reunia les condicions va ser el quilòmetre zero dels seus errors que han pagat els més vulnerables».

«Estem davant d’una esmena a la totalitat de la tasca de Mónica Oltra al capdavant de la política de menors de la Generalitat, una gestió que ha portat al centre de Bunyol a suportar decisions improvisades, amuntegament, baralles i escàndols de tota mena», ha finalitzat María José Catalá.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*