Ciutadans es congratula per aconseguir el suport per a la implantació de màquines de reciclatge d’envasos amb incentius a Alzira

Post també disponible en: Castellano

La regidora de Ciutadans (Cs) Alzira, Clara Aledón ha celebrat haver aconseguit el suport “per a la implantació de màquines de reciclatge d’envasos amb incentius a Alzira”. Aledón ha explicat que “és una forma d’incentivar el reciclatge i, al mateix temps, fomentar el comerç local i la nostra programació cultural, per exemple”.

“Aquesta proposta té com a objectiu aconseguir fomentar pràctiques responsables com la devolució d’envasos”, ha declarat la regidora. A més, s’ha mostrat satisfeta perquè “l’equip de govern decidira sumar-se a aquesta proposta i poder presentar-la de manera conjunta en el ple, en què va obtenir el vot favorable de la resta de grups polítics”.

D’altra banda, Aledón ha matisat que “el text original ha estat modificat al incorporar algunes de les al·legacions que els membres de govern van fer”. “Aquestes incidien”, ha assenyalat la regidora de Ciutadans, “en posar en marxa aquesta iniciativa però mantenint la legalitat pel que fa al contracte d’Ecoembes i l’alt cost que pot suposar el transport dels envasos reciclats”.

Sobre els pressupostos que s’aprovaven en el mateix ple, el portaveu de Ciutadans, Miguel Vidal, també ha manifestat que el seu grup “va votar en contra d’ells perquè és un pressupost basat únicament en la despesa i quasi sense inversions reals, que deixa fora partides necessàries per respondre a les demandes d’agricultors i comerciants o empresaris “. Així mateix, ha destacat, “la necessitat de realitzar la revisió cadastral perquè els impostos que paguen els veïns estiguen calculats sobre els valors reals dels seus immobles i no els actuals, calculats en els anys del ‘boom’ immobiliari”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*