Comencen a treballar a Xest les primeres persones de la bossa d’ocupació creada per a pal·liar els efectes de la pandèmia

Una imagen de la localidad de Cheste.
Una imagen de la localidad de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Hui, dijous 20 d’agost, s’incorporen a la plantilla municipal deu persones contractades a través de la borsa de treball temporal que l’Ajuntament va posar en marxa el passat mes juny, en el marc de el Pla Reactiva Xest, per pal·liar els problemes d’atur originats per la pandèmia COVID-19.

Es tracta de sis peons/es de serveis, un/a peó/a de jardineria, dos de neteja i un/a auxiliar administratiu/a, amb contractes de tipus eventual per acumulació de tasques, amb una duració de sis mesos i a jornada completa.

“Aquest primer paquet de contractacions ho hem fet d’acord a les necessitats que tenim i el tipus de contracte és el que legalment podem fer”, ha explicat el regidor d’Ocupació, José Vicente Guijarro. “És el petit gra de sorra que podem aportar per ajudar a pal·liar l’augment de la desocupació a Cheste a causa de la pandèmia, ja que des del passat mes de març ha crescut en prop dues-centes persones”.

Tal com ha detallat el regidor, des de l’Ajuntament es van a seguir cobrint les places vacants dels diferents llocs de l’administració en la mesura dels possible, creant noves bosses a cada convocatòria d’ocupació. “Amb l’actual situació cal desinfectar diàriament els carrers i millorar la recollida d’abocaments per minimitzar el risc d’infeccions i contagis, per la qual és imprescindible contractar personal per poder mantenir uns serveis dignes, al mateix temps que ajudem a frenar la desocupació a la població “.

Al setembre es farà una nova contractació d’administratius/es en funció de les necessitats.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*