Comencen les reparacions de jocs infantils als parcs de Xest

Post també disponible en: Castellano

Ja han començat les tasques de reparació i d’instal·lació de jocs infantils als parcs Plaza d’Espanya, Enrique Arnau, Anselmo Balaguer, Maestro Luis Adán Vice, La Lomiquia, Chirrín i Ricardo Marín.

“Ara com ara s’ha començat a substituir els jocs que es trobaven en pitjor estat i s’estan reparant els que necessitaven arranjaments. Des de la regidoria de Parcs i Jardins ens agradaria poder renovar-los tots alhora però actualment disposem d’un pressupost limitat. En aquesta ocasió la inversió ascendeix a 45.443,24 + IVA; aqueix preu inclou millores, com la reparació de cautxús i la substitució de jocs en mal estat. A més, al Parc de La Lomiquia s’ha instal·lat una tirolina i gronxadors”, ha explicat el regidor de Parcs i Jardins, David Pujals.

Segons ha anunciat el regidor, les tasques de millora continuaran durant els pròxims dies i es preveu que concloguen pròximament. “Fins a aqueix moment, demane a la població que no accedisca als jocs que es troben precintats, ja que es mantindran així fins que estiguen a punt i siga segura la seua utilització”, ha declarat Pujals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*