Comunicat de la regidoria d’Esports de Bunyol sobre les instal·lacions esportives municipals del Planell en la desescalada

Post també disponible en: Castellano

S’estableixen horaris especials. La pista haurà de ser reservada prèviament a assistir presencialment a les mateixes en el 609057450, quan les instal·lacions s’òbriguen parcialment en la resta de fases.

Des de l’Ajuntament de Buñol “fem un gran esforç per a posar en marxa part de les instal·lacions municipals esportives del Planell a partir de la fase 2. Per favor enteneu que no és un retorn a la normalitat anterior a la Covid-19. Feu cas als conserges i no abuseu de la seua confiança. Estem en una emergència sanitària mundial. Faciliteu-los el seu treball i siguem responsables i cívics com hem sigut fins ara. Les pistes es demanen per telèfon i només s’acudix a les instal·lacions del Planell si tens pista reservada, una vegada s’òbriguen parcialment part de les instal·lacions del Planell, a partir de la fase 2. Gràcies per la vostra consideració i respecte”, segons fonts municipals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*