Contelles (PP): “la desorganització que regna a la regidoria d’educació perjudica els veïns de la Pobla de Vallbona”

“La concejal de educación y portavoz socialista, Regina Llavata, muestra una grave carencia de sensibilidad hacia los padres y su departamento suma constantes errores en la gestión de los servicios públicos”.
“La concejal de educación y portavoz socialista, Regina Llavata, muestra una grave carencia de sensibilidad hacia los padres y su departamento suma constantes errores en la gestión de los servicios públicos”.

Post també disponible en: Castellano

“La concejal de educación y portavoz socialista, Regina Llavata, muestra una grave carencia de sensibilidad hacia los padres y su departamento suma constantes errores en la gestión de los servicios públicos”.
La regidora d’educació i portaveu socialista, Regina Llavata, mostra una greu manca de sensibilitat cap als pares i el seu departament suma constants errors en la gestió dels serveis públics.

La portaveu municipal del Partit Popular de la Pobla de Vallbona ha denunciat “la desorganització que regna a la regidoria d’educació perjudicant greument els veïns de la Pobla de Vallbona. La regidora d’educació i portaveu socialista, Regina Llavata, mostra una greu manca de sensibilitat cap als pares i el seu departament suma constants errors en la gestió dels serveis públics “.

“La gota que fa vessar el got ha estat la problemàtica esdevinguda amb el transport escolar en aquest inici de curs. A escassos cinc dies d’iniciar les classes es va informar els pares d’una desena d’alumnes del municipi que malgrat que prèviament se’ls va informar que comptaven amb plaça de transport escolar, sense més explicació se’ls denegava “, ha assenyalat Contelles.

Per Contelles “més enllà d’esmenar aquest error, els ciutadans de la Pobla de Vallbona mereixen explicacions públiques de per què es produeixen aquestes incidències que suposen un trastorn per als pares i deixen al descobert la incompetència en la gestió de la delegació d’educació”.

Segons afirma la portaveu, “no estem davant d’un fet puntual, en els últims mesos estem assistint a diferents exemples de descoordinació i ineficàcia que es tradueixen en intranquil·litat i preocupacions per als pares”.

Des del Partit Popular han recordat que lamentablement aquesta conducta és reincident en la regidoria d’educació. La gestió de la passada “Escola d’Estiu” també es va veure esquitxada per una polèmica similar. L’ajuntament va concedir plaça i subvenció a un alumne, però una setmana després d’iniciar la “Escola d’Estiu” es va informar als seus pares que se li havia concedit per error la subvenció i no podia continuar.

Segons Contelles, “aquestes contínues equivocacions provoquen greus perjudicis i desassossec per als pares i mares que senten desemparament i incredulitat davant la mala gestió municipal en temes tan sensibles com el transport escolar o l’Escola d’Estiu”.

“Precisament la regidora d’educació, Regina Llavata, que també ostenta les competències de benestar social, hauria de ser més sensible davant aquests serveis públics que afecten directament a la conciliació laboral i familiar. No obstant això estem davant d’una gestió indolent i ineficaç que suma error rere error i els màxims perjudicats són els pares i les mares “ha subratllat la portaveu.

Per als populars un altre exemple més de la mala planificació en matèria educativa és la publicació d’una borsa per a treball per a mestres de l’Escola de Formació d’Adults el passat 29 d’agost, a escassos dies de l’inici de la matriculació.

Malgrat que les classes de l’Escola d’Adults estan a punt d’iniciar-se, fa menys d’una setmana que va finalitzar el termini de presentació d’aspirants per a la borsa de mestres ia dia d’avui ni tan sols s’ha publicat la baremació de candidats .

Per concloure Contelles ha assegurat que “aquests greus errors d’organització són la mostra palpable del cansament i desinterès d’un equip de govern que fa aigües i està pensant més en com mantenir els seus sous després de les pròximes eleccions que en la gestió diària que afecta els veïns i veïnes de la Pobla de Vallbona “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*