Cortes de Pallás col·labora amb l’Associació Càncer de mama Requena

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Cortes de Pallás, un any més, col·labora amb l’Associació Càncer de mama Requena, i per a això les veïnes i veïns que vulguen col·laborar, es traslladaran a Requena a participar en la carrera, que tindrà lloc el 23 d’octubre. Es posarà a disposició un mitjà de transport, partisca totes les persones que participen en la carrera, i així ho desitgen.

Es pot realitzar la carrera corrent, caminant, amb bici, en patins. 

Qualsevol persona que vulga participar pots inscriure’s aqueix dia en la carrera o col·laborar amb la teua aportació, a l’Ajuntament de Cortes de Pallás, o posant-se en contacte amb el Pedani del seu Llogaret. L’edició de samarretes d’enguany és limitada, per la qual cosa si es vol disposar d’una, el termini per a inscriure’s és fins al 23 de setembre, i el preu de la inscripció és fins als 15 anys, 4 euros, i a partir d’aquesta edat, 6 euros. Tot aquell que s’inscriga després d’aquesta data, també se li farà lliurament d’una samarreta d’anys anteriors. 

Cortes de Pallás “es vist de rosa” la setmana del 17 al 23 d’octubre, i anima que amb motiu del Dia Internacional del Càncer de mama, veïnes i veïns, adornen els balcons, finestres, comerços, portes o aparadors amb detalls de color rosa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*