Cortes de Pallás decideix el CTV 2018-19 a sprinttrail

Ganadores sprinttrail y CTV18-19, hoy en Cortes de Pallás.
Cortes de Pallás decide el CTV 2018-19 en sprinttrail

Post també disponible en: Castellano

Ganadores sprinttrail y CTV18-19, hoy en Cortes de Pallás.
Guanyadors sprinttrail y CTV18-19, hui a Cortes de Pallás.

Sara Pérez i Jesús Quiles, de l’Àlex Campos Team, es porten una nova victòria en la prova i són campions matemàtics de la temporada

En trail, tant la categoria masculina com femenina es decidirà en l’última prova el 19 de maig a Gestalgar

Els guanyadors de Corts en la distància més llarga han estat Rafa Múrcia i Julia Lehmann

El VII Trail de Cortes de Pallars, que s’ha disputat aquest matí, ha servit per conèixer els guanyadors absoluts del Circuit Trail València-Cajamar (CTV) 2018-19 en la modalitat de sprinttrail una jornada abans de la finalització de la temporada. Sara Pérez i Jesús Quiles, ambdós del Àlex Camps Team, s’han alçat amb la victòria avui i, per tant, ja són matemàticament campions. En la modalitat de trail, ambdues categories segueixen molt obertes i es decidiran en el Trail de Gestalgar el 19 de maig.P

 

Podis decisius

Ganadores del VII Trail de Cortes de Pallás.
Guanyadors del VII Trail de Cortes de Pallás.

En sprinttrail, el primer en creuar la meta ha estat Jesús Quiles (Àlex Camps Team) amb un temps de 49:22, que ha entrat per davant del seu entrenador i habitual company de podi Àlex Camps (49:51) i de Jorge Clavell (Green Power Sports Team), que també lluitava per la victòria (50:58).

En categoria femenina, Sara Pérez (Àlex Campos Team) ha completat el recorregut en 1:02:02, seguida de la seva immediata perseguidora Irene Palomares (Green Power Sports Team) amb 1:03:41 i d’Alina Teodora (CE La Porte Fresca ), amb 1:05:50. Per equips, el millor ha estat el Àlex Camps Team.

En trail tot està per decidir, avui el guanyador ha estat Rafa Múrcia (Timer Lap) amb 1:52:37. Múrcia és un dels grans candidats al títol, però necessita completar l’última prova per poder puntuar. Al costat d’ell han pujat al podi els seus companys d’equip Miguel Ángel Marín i Eusebio Faus amb 1:55:21 i 1:58:15, respectivament.

En dones tot està més obert. En Corts la victòria se l’ha endut Julia Lehmann (Corremón Trail) amb 2:23:26, seguida de Silvia Sarrión (Timer Lap), que ha trigat 2:30:37, i d’Elena Rosell amb 2:33:23. Per equips, el guanyador ha estat Timer Lap.

El Trail de Cortes de Pallars està organitzat per 3Direcciones amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cortes de Pallars i la col·laboració dels veïns, que es bolquen perquè tots els visitants se sentin com a casa.

La següent i última prova del CTV serà el 19 de maig amb el Trail Gestalgar-Penya Maria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*