CSIF alerta de la manca de la meitat de la plantilla de l’oficina estatal d’ocupació a Requena en no cobrir vacants i baixa

Logotipo del sindicat CSI-F.
Logotipo del sindicat CSI-F.

Post també disponible en: Castellano

El sindicat CSIF alerta que l’oficina del Servei Públic d’Ocupació Estatal de Requena està realitzant la seva tasca amb la meitat de la seva plantilla. En l’actualitat compta amb tres del total de sis treballadors, ja que hi ha una baixa sense cobrir i dues vacants, una per jubilació i una altra per trasllat, d’empleats públics. El sindicat reclama reforços i la reubicació en un nou local que estigui en un baix o tingui ascensor.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) avisa la precarietat en l’acompliment de la seva tasca de la reduïda plantilla de Requena, en comptar en l’actualitat únicament amb la meitat dels seus efectius. El sindicat subratlla que aquesta situació es tradueix en una sobrecàrrega per als treballadors i en un retard en l’atenció i en la cita prèvia per als usuaris.

CSIF urgeix al Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social a què cobreixi amb urgència les dues vacants ja que substitueixi el treballador de baixa perquè l’oficina de Requena, que té un àmbit comarcal, pugui disposar del nombre d’efectius previstos per oferir el servei adequat al ciutadà.

CSI · F també demana que el Ministeri de Treball, la Conselleria d’Economia i l’Ajuntament es posin d’acord per habilitar un nou local destinat al servei d’ocupació. El sindicat explica que l’actual, a més d’haver-se quedat obsolet, està situat en un primer pis i no té elevador, de manera que qui vulgui accedir ha de fer-ho pujant per unes escales.

La central sindical ha denunciat la situació amb reiteració al Comitè de Seguretat i Salut Laboral de la província de València d’Administració Central. Allà es van comprometre a instal·lar l’elevador. No obstant això, passen els anys i continuen només amb l’escala d’accés. En aquesta conjuntura, el sindicat considera que la cessió, per part de l’Ajuntament, d’un local degudament condicionat resulta la solució més adequada.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*