CSIF avisa el mes d’espera per ser atès a l’oficina de Tràfic d’Alzira i reclama la cobertura de vacants i baixes

Logotipo del sindicat CSI-F.
Logotipo del sindicat CSI-F.

Post també disponible en: Castellano

El sindicat CSIF avisa la precarietat de el personal de l’oficina local de Trànsit a Alzira causa de l’escassetat de plantilla i de la manca de cobertura de vacants i baixes. La situació ha arribat fins al punt que únicament existeixen en l’actualitat 7 operadors, de manera que l’usuari ha d’esperar un mes per ser atès des que es fica en el sistema per sol·licitar cita prèvia.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que la plantilla actual d’operadors ascendeix a 13 places, molt inferior a la de 23 existent fa una dècada. No obstant això, en la pràctica, cinc d’aquestes 13 places són vacants sense cobrir, i una sisena correspon a una baixa que no ha estat reemplaçada. Per tant, només set treballadors atenen a tots els usuaris de la Ribera, la Safor, la Canal i La Vall d’Albaida.
El sindicat adverteix que aquesta falta de personal provoca que l’atenció es demori. Aquell usuari que demani cita avui no la tindrà fins al 27 de febrer, pràcticament un mes després de sol·licitar-la. La central sindical explica que el personal operador de Trànsit realitza l’atenció en finestreta per gestionar tràmits com matriculacions, canvis de permisos o transferència de vehicles.
CSIF reclama a la Direcció General de Trànsit que reforci amb urgència l’oficina local d’Alzira, que cobreixi vacants i baixes, i que eviti el continu deteriorament de el servei que s’està produint per l’escassetat de personal. El sindicat també avisa de la saturació que pateixen els treballadors i de la dificultat per poder atendre l’acumulació de tasques causa de la manca d’efectius.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*