CSIF insta a Conselleria a negociar el nou conveni de el departament de la Ribera i a reforçar la dotació de personal

Post també disponible en: Castellano

El sindicat CSIF insta Conselleria de Sanitat a seure amb urgència a negociar el nou conveni col·lectiu amb el personal laboral a extingir de el departament de salut de la Ribera. La central sindical ha participat avui a la reunió de protesta de el Comitè d’Empresa, celebrada davant de la seu autonòmica de Conselleria.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) denuncia la “deixadesa de funcions” de la directora general de Recursos Humans i de la pròpia consellera i la “falta absoluta de respecte” a el “bloquejar” el nou conveni, que afecta 1.400 treballadors de el departament de salut de la Ribera. La situació arriba fins al límit que en els últims mesos el Comitè d’Empresa ha remès tres escrits a Conselleria referent a això sense que hagin obtingut contestació.
El sindicat denuncia la “discriminació i exclusió” que pateix aquest col·lectiu de treballadors. La central sindical adverteix que aquesta situació repercuteix en una escassetat de personal i en unes condicions que no garanteixen l’atenció adequada a la ciutadania per falta dels mitjans necessaris. En aquest context, és urgent a Conselleria a negociar immediatament i a millorar les condicions i recursos de personal de l’departament de salut de la Ribera. CSIF lamenta, a més, que Conselleria no hagi volgut rebre avui als representants de tots els sindicats quan se li ha demanat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*