CSIF reclama amb urgència més personal d’Infermeria a l’hospital de la Ribera i avisa de la reducció de TCAE en planta

Post també disponible en: Castellano

El sindicat assenyala que únicament un professional de cures auxiliars atendrà aquesta nit a 30 pacients

El sindicat CSIF reclama amb urgència més personal d’Infermeria per a atendre els pacients ingressats a l’hospital de la Ribera. La central sindical assenyala que la situació “arriba a l’extrem que, des d’aquesta nit, únicament un tècnic de cures auxiliars d’infermeria (TCAE) atendrà el torn de nit en plantes de l’hospital de la Ribera, a Alzira, com la destinada a pacients de traumatologia i neurocirurgia. La central sindical adverteix de la pèrdua de qualitat assistencial”.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) compte que aquests professionals “tenen al seu càrrec a 30 pacients, en molts casos dependents i que necessiten d’una atenció contínua, que comporta cures, canvis posturals, actuacions higièniques, entre altres mesures, a més d’una supervisió constant. En aquest context, el sindicat lamenta la decisió de nou de reduir el servei d’aquesta nit a un únic TCAE, que suposarà una deterioració en l’atenció i un esgotament major per a la professional”.
El sindicat assenyala que, en general, “en les plantes d’hospitalització de l’hospital el personal acaba la seva labor exhaust pel sobreesforç realitzat, que afecta la seua salut, i amb la sensació de no haver desenvolupat bé el seu treball. L’exemple de la planta quarta esquerra, que acull a pacients de traumatologia neurocirurgia, entre altres, constitueix només la punta de l’iceberg”.
El sindicat insisteix en les peticions de reforç de personal d’Infermeria, tant de DUE com de TCAE, per a poder dur a terme “l’atenció als pacients amb el mínim de qualitat requerida”. La central sindical exigeix a la Direcció del departament de salut de la Ribera que “rectifique, que conteste a les peticions de reforç que li ha transmès el sindicat i que incorpore a més personal. Aquesta situació no pot tolerar-se durant més temps”, recalca.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*