Detenen a una persona que havia robat una tona en cablejat de coure de via ferroviària a Bunyol, Caudete, Xest, Xiva, Requena i Setaigües

Post també disponible en: Castellano

Els robatoris del cablejat de coure en la via ferroviària van ocórrer en el trajecte València-Madrid en els termes municipals de Bunyol, Caudete, Xest, Xiva, Faitanar, Picanya, Requena i Setaigües 

Aquests fets provocaven un perill real, ja que la inexistència d’aquest cablejat podia causar una sobrecàrrega i portar a l’electrocució de qualsevol treballador o usuari de la línia ferroviària

Els investigadors van estimar que l’autor va aconseguir un benefici econòmic de més de 5000 euros

La Guàrdia Civil de València ha detingut, en el marc de l’operació “*IBRE”, a una persona pels delictes de robatori amb força i desordres públics.
L’operació es va obrir el mes de febrer passat quan van començar una sèrie de robatoris de cablejat de coure en la via ferroviària del trajecte València-Madrid en els termes municipals de Bunyol, Caudete, Xest, Xiva, Faitanar, Picanya, Requena i Setaigües. 
Aquests fets provocaven un perill real, ja que la inexistència d’aquest cablejat podia causar una sobrecàrrega i portar a l’electrocució de qualsevol treballador o usuari de la línia ferroviària.
L’autor, esperava vigilant al fet que passara l’últim tren de dia. Després, tallava els cables de coure de major diàmetre i, a continuació, ho pelava, en el mateix lloc, abans de sostraure’l.
Els investigadors van estimar que per aquests fets, l’autor va aconseguir un benefici econòmic de més de 5000 euros.
Quan l’autor va cometre els robatoris residia a la ciutat de València, poc després va canviar la seua residència a Màlaga.
Finalment, la Guàrdia Civil de València va detindre a Màlaga a un home de 43 anys, de nacionalitat romanesa, per 21 delictes de robatori amb força i altres 20 de desordres públics.
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Requena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*