Divendres que ve 7 d’octubre se celebra l’I Torneig Júnior Pàdel en el Poliesportiu del Planell de Bunyol 

Post també disponible en: Castellano

La data límit per a inscriure’s en l’I Torneig Juny Pàdel Bunyol és el dimecres 5 d’octubre a les 20h. Pots fer-ho, si estàs interessat, trucant als telèfons: 630 76 43 47 o 677 85 04 15.

El pròxim 7 d’octubre en el Poliesportiu del Planell de Bunyol se celebra un Torneig Juny Pàdel amb l’objectiu d’aconseguir augmentar el nombre de joves interessats en aquest esport, que encara que està en auge en tota Espanya, i també ho està en aquesta localitat, busquen gent interessada a competir i divertir-se fent esport.
Virginia Iranzo, secretària del Club Pàdel Bunyol, assegura que el major objectiu del club és que hi haja una bona quantitat de xiquets i joves apuntats en el club per a crear equips i poder competir amb ells per tota la Comunitat Valenciana. 
“Busquem fomentar aquest esport, que entenem és molt sa, genera vincles molt fort amb la teua parella, potència la companyonia i és molt divertit”, va incidir la secretària d’aquest club. Anima a la participació de tots els xiquets i joves de la localitat i la comarca en aquest torneig, del qual cal inscriure’s abans del dimecres 5 d’octubre a les 20h. 
La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol col·labora amb aquest torneig, com el fa amb tots els tornejos i competicions que duen a terme o posen en marxa els nombrosos clubs esportius presents a Bunyol. La cultura de l’esforç, del treball en equip, de la companyonia i generar hàbits de vida saludable en tots els sentits és la pretensió d’aquesta regidoria en aquesta legislatura.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*