Dos ciclistes moren atropellats a Montserrat per una furgoneta que s’ha donat a la fugida

Post també disponible en: Castellano

El conductor causant de l’atropellament s’ha donat a la fugida. L’accident s’ha produït a primera hora del matí del dimarts en la CV-405 i un altre dels afectats ha eixit il·lés

L’accident s’ha produït aquest dimarts a les 9 menys quart del matí en la carretera que uneix Montserrat amb Torrent, en el quilòmetre 8, en direcció a la localitat de la Ribera Alta. 

Una furgoneta blanca ha atropellat a tres ciclistes que anaven per aquesta via i s’ha donat a la fugida ja que a l’arribada dels serveis d’emergències el conductor no es trobava en la zona.

Una de les víctimes, un home de 70 anys, ha mort per l’impacte segons han pogut confirmar els sanitaris del SAMU que s’han traslladat fins al lloc dels fets. El segon ciclista atropellat, de 73 anys, presentava politraumatisme i ha sigut reanimat i estabilitzat per l’equip mèdic del SAMU. Posteriorment ha sigut traslladat en l’ambulància de suport vital avançat a l’hospital la Fe de València. Unes hores després del seu ingrés, fonts del cas confirmaven que l’home també havia mort a l’hospital.

Mentre que el tercer ciclista implicats en aquest tràgic accident ha eixit il·lés de l’enrotllament.

Fins al lloc de l’accident s’han traslladat Policia Local de totes dues poblacions, Protecció Civil i agents de circulació de la Guàrdia Civil que s’han fet càrrec de la investigació per a trobar al conductor, així com identificar tant al vehicle implicat com al conductor ja que disposen de moltes dades sobre aquest.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*