Educació de Xest informa sobre el procés d’admissió d’alumnat de nova matriculació per al curs 2022-23

Post també disponible en: Castellano

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert del 26 d’abril al 4 de maig

Dimarts passat, 5 d’abril, es va reunir, en primera instància, el Consell Escolar Municipal, i més tard i una vegada constituïda després del nomenament per part del Consell, la Comissió d’Escolarització, amb la finalitat d’organitzar el procés i el calendari d’admissió d’alumnat de nova matrícula per al curs 2022-2023.

En totes dues reunions van participar els dos inspectors d’Educació, la regidora d’Educació, representants de les AMPAS, de les famílies, d’alumnat i de professorat de tots els centres; els equips d’orientació, el gabinet psicopedagògic escolar i les direccions dels col·legis. Sobre la base dels acords en la reunió de la Comissió d’Escolarització, des de la regidoria d’Educació s’ha emés un document destinat a les famílies que informa sobre el procediment a seguir. 

Es posa l’accent que les famílies respecten les dates, romanguen atentes als períodes d’al·legacions i que, a l’hora d’emplenar la fitxa de sol·licitud, recorden posar tots els centres oferits en la localitat per ordre de preferència. 

Admissió d’alumnat, model de sol·licitud i calendari previst
Tal com s’explica en el document dirigit a les famílies, el procediment d’admissió d’alumnat es tramitarà de manera electrònica en la web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. Les persones que manquen de possibilitat d’accés a mitjans informàtics podran acudir al centre en el que se sol·licite plaça com a primera opció on rebran atenció. Tots els centres sostinguts amb fons públics seran centres d’atenció per a les persones usuàries.

El document també recull informació sobre el model de sol·licitud i com emplenar-lo en cada cas, així com els criteris de baremació, els codis dels centres de la localitat i les dates del calendari d’admissió, on s’ha previst que la presentació de sol·licituds s’òbriga el 26 d’abril i finalitze el 4 de maig. 

La publicació de les llistes provisionals serà el 19 de maig i es podran presentar reclamacions de manera telemàtica entre el 19 i el 23 de maig. D’aquesta manera, el 3 de juny es publicaran les llistes definitives. Aqueix mateix dia començarà el termini de formalització de matrícula, que finalitzarà el 21 de juny. Les famílies que ho consideren podran realitzar reclamacions a les llistes definitives entre el 3 i el 7 de juny, de manera telemàtica.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*