L’Ajuntament de Bunyol convoca el concurs de fotografia ‘Barri Sant Rafael’

Un imagen panorámica del pueblo de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol ha convocat el concurs Premi de fotografia ‘Barri Sant Rafael’ amb temàtica sobre el propi municipi.

Podran participar totes aquelles persones físiques, professionals o aficionats, sense límit d’edat i amb un màxim de tres fotografies per participant.

La temàtica del concurs versarà sobre Bunyol i es poden estendre tant a l’àmbit rural, paisatgístic, cultural, artístic o industrial entre d’altres. Les imatges s’hauran de presentar en paper en una mida mínima de 30×40 cm i un màxim de 40×50 cm. Quedaran excloses de concurs totes aquelles continguin muntatges o suports físics, i hauran de ser fotografies originals.

Es presentaran en un sobre tancat sense identificació. Si bé a l’exterior del mateix haurà de constar el pseudònim de l’autor, el títol de l’obra i el nombre de l’obra en cas de presentar més d’un.

El termini per a la presentació de les fotografies finalitzarà el 27 de setembre. Les obres podran ser lliurades de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Buñol.

Els premis són els següents:

– Primer Premi 250 euros i placa
– Segon Premi: 150 euros i placa
– Tercer Premi: 100 euros i placa
Cal tenir en compte que mai podrà guanyar més d’un premi un mateix participant i que el lliurament oficial de premis tindrà lloc el 4 d’octubre de 2019 a la Plaça del Barri Sant Rafael, durant les festes del barri.

El jurat encarregat de fallar els guanyadors estarà format per un president i tres vocals, el qual haurà d’emetre un informe en què es declari l’avaluació efectuada. Els criteris de valoració que es tindran en compte seran la qualitat tècnica, artística, creativitat i originalitat dels treballs.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*