L’Ajuntament de Cheste instal·la un nou carregador per a vehicles elèctrics municipals a través d’una subvenció de Diputació

Post també disponible en: Castellano

Recentment l’Ajuntament ha instal·lat un nou punt de càrrega per a vehicles elèctrics municipals, gràcies a una subvenció de Diputació, dotada de 1.708 euros. 

El nou carregador està instal·lat en la part del magatzem de la brigada destinada als tècnics electricistes. “D’aquesta manera podrem anar incorporant cotxes elèctrics per a la brigada”, apunta el regidor de Medi Ambient, David Pujals. “A més d’aquest carregador, també s’han adquirit una sopladora i motoserres elèctriques que no emeten gasos a l’atmosfera i redueixen la contaminació acústica”.

D’altra banda, la Diputació ha concedit una subvenció per a adquirir una furgoneta elèctrica per a usos municipals. “Estem iniciant el camí per a fer canvis progressius seguint l’objectiu de reduir les emissions de CO₂ i amb una aposta per la sostenibilitat i l’ecologia”, explica el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro. “Al mateix temps estem treballant per a desenvolupar projectes d’enllaços de carrils-bici amb el polígon Castella i amb Chiva, així com projectes per a continuar amb la modificació dels carrers del municipi de manera que s’adapten a la mobilitat de les persones, regenerant la xarxa d’aigua potable i de clavegueram; encara que es tracta d’un procés lent perquè les inversions són grans”.

En la mateixa línia, Pujals ha destacat la importància de prioritzar la cura del Medi Ambient i realitzar inversions sostenibles “per a a poc a poc implementar tots els objectius de l’Agenda 2030 als carrers i llars de Cheste”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*