El bloc de l’Hospital de Manises supera els 50.000 usuaris

Hospital de Manises.

Post també disponible en: Castellano

Els nous canals d’informació i les xarxes socials s’han convertit en una eina diària per a milers d’usuaris que busquen informació sobre temes sanitaris i tenir una finestra d’interactuació amb els professionals mèdics per resoldre dubtes i millorar la qualitat assistencial. El bloc de l’Hospital de Manises ha superat els 50.000 usuaris, una eina concebuda per informar sobre alguna patologia, explicar hàbits saludables, oferir consells i recomanacions relacionats amb la salut o pràctiques per facilitar l’assistència sanitària.

Consells per a la introducció d’aliments en els nadons, com tractar les rebequeries en els nens amb TEA, com fer front a les hemorràgies postpart, cirurgia de l’obesitat, què fer quan tenim “dermatitis de contacte”, consells per evitar lesions musculars en els professionals de la música o la relació entre mal d’esquena i estrès, són algunes de les entrades del bloc del Departament de Salut de Manises.

“Les xarxes socials i les tecnologies de la informació són un mitjà molt vàlid per oferir consells i resoldre dubtes que tenen a veure la salut de les persones. És fonamental que centres mèdics acreditats disposin d’aquest tipus d’eines per oferir una informació veraç, feta per professionals sanitaris i avalada per institucions mèdiques per evitar que les persones recorrin a enllaços poc fiables que es poden trobar a internet i que poden oferir informacions incorrectes ” , explica el doctor Ricardo Trujillo, gerent de l’Hospital de Manises.

A més d’oferir informació de qualitat i poder interactuar amb el pacient, les xarxes socials també permeten obtenir dades de gran valor i molt útils per implantar estratègies de qualitat que millorin l’assistència sanitària i donin resposta al pacient del segle XXI.

També es troba informació específica d’Unitats en què Manises destaca com Malaltia Inflamatòria Intestinal, la Unitat de la Música i les Arts Escèniques, Cirurgia de l’Obesitat, Neurorehabilitació Infantil, Celiaquia o Maternitat entre d’altres. A més, disposa d’un apartat perquè els ciutadans puguin interactuar amb els professionals sanitaris del Departament de Salut de Manises. “Avui dia el ciutadà és molt actiu en xarxes socials, vol estar informat de les últimes novetats i resoldre dubtes, per aquest motiu potenciem aquest tipus d’espais on compartir experiència i informació veraç, contrastada i de qualitat amb els nostres pacients”, afirma Ricardo Trujillo.

L’Hospital de Manises també compta amb canals d’informació en altres xarxes socials com Facebook, Twitter, Youtube i LinkedIn com a via de comunicació i d’intercanvi d’informació necessari en l’actualitat amb els pacients, professionals i societat en general.

Desè aniversari de l’Hospital de Manises

Des de l’obertura a l’abril de 2009 de l’Hospital de Manises ens hem convertit en una referència de l’atenció sanitària de la Comunitat Valenciana per a oferir un servei d’excel·lència, humà, proper al pacient i innovador. El Departament de Salut de Manises dóna cobertura i assistència sanitària, tant ambulatòria com domiciliària a través de l’hospital, els centres de salut, consultoris locals, centres d’especialitats i Hospital de Crònics situat a Mislata, a més de 193.000 persones de 14 localitats. En aquest període de temps l’Hospital ha consolidat un equip de més de 1.500 professionals centrats en l’assistència de qualitat al pacient i uns excel·lents indicadors en excel·lència i temps d’espera en consultes i intervencions quirúrgiques.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*