El CA Correores Bunyol organitza aquest diumenge el 7é Trail amb les seues dues modalitats de carrera i una caminada

Ganador absoluto en Sprint Trail, el local José Carrascosa ‘Peluko’
Ganador absoluto en Sprint Trail, el local José Carrascosa ‘Peluko’

Post també disponible en: Castellano

Ara ja sense restriccions torna el Trail en el seu format original, amb una carrera llarga de 20,6k, un sprint Trail de 12,5k i una caminada de 8k. El termini per a inscriure’s acaba aquest dijous a la nit. 

Aquest diumenge el Parc de Sant Lluís de Bunyol alberga el seu 7é Trail en tres modalitats i graus de dificultat diferents per a tots. Una carrera organitzada pel Club Atletisme Correores Bunyol i en la qual han col·laborat les regidories d’Esports i Medi Ambient de l’Ajuntament. Prop de 500 inscrits, 52 trofeus, 5 llocs d’avituallament, i tot això en un dels entorns naturals més bells de la Comunitat Valenciana.
Des de l’organització es confirma la importància d’aquesta carrera per a la localitat i per a aquest club, en el qual participen nombrosos col·laboradors voluntaris procedents d’aquesta i d’altres associacions esportives per a garantir l’èxit i gaudi de tots els participants i acompanyants. 
L’eixida i meta serà al Parc de Sant Lluís de Bunyol, lloc triat per la seua excel·lent ubicació a l’entorn rural, ple d’arbres que donen ombra o refugien del fred, compta amb una gran font i un excel·lent bar, perquè inscrits i acompanyants puguen gaudir d’un immillorable matí de diumenge. “De moment comptem amb 425 inscrits però es preveu que fins al dijous a la nit augmente el número d’inscrits, encara que també poden apuntar-se minuts abans de participar en les carreres, però preferim que ho facen abans per a tindre ben previst les samarretes, i tot l’aliment i beguda en les zones d’avituallament que s’instal·len en diferents punts del recorregut”, va confirmar Març.
Aquest trail compta amb dues modalitats: el Trail de 20,6k i 1.050m de desnivell, que eixirà de meta a les 8.30h; l’Sprint Trail de 12,5k, i 500m de desnivell, que eixirà a les 8.45h; i la caminada de 8k, que eixirà a les 9h. Per al Trail hi haurà instal·lats al llarg del recorregut dos llocs d’avituallament sòlid i dos de líquid; per al Sprint Trail, un de cada; i per a la caminada se’ls proporciona abans de l’eixida. Tots els inscrits reben una samarreta de gran qualitat abans de l’eixida. 
Des de la web correores.com es pot trobar tota la informació per a inscriure’s a aquestes carreres a través de mychip. Finalitza el període d’inscripció aquest dijous 13 d’octubre a les 23.30h. 
Aquestes carreres que s’han recobrat des que en 2019 s’organitzara l’última edició com l’actual, han comptat amb la col·laboració de nombrosos patrocinadors, que són comerços i empreses de Bunyol, i també amb el suport de les regidories d’Esports i Medi Ambient de la localitat.
El club anima que tot el poble isca a animar als corredors, a participar amb l’organització d’aquesta carrera i que si volen també poden apuntar-se al C.A. Correores, un club viu que compta amb 90 associats i que en breu comptarà amb més gent jove.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*