El Campionat de Futbol Sala d’Estiu 2022 de Bunyol arranca motors amb previsions d’una elevada participació

Post també disponible en: Castellano

Torna a reprendre’s les categories de les últimes edicions, i fins i tot animen a la presència de major participació d’equips femenins. El programa de Ràdio Bunyol TV, Conexió Mestalla, informarà tots els dimarts dels resultats de cada setmana entre els equips participants. 

Ahir els estudis de Ràdio Bunyol TV van albergar la presentació del Campionat de Futbol Sala d’estiu Bunyol 2022 en el programa Connexió Mestalla, presentat per Joséh Larrazábal. En aquesta presentació van ser presents el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Manuel Sierra, i el Director Tècnic de l’Associació Bunyol És Esport, Víctor Sánchez. 

Del 4 de juliol al 24 d’agost el Poliesportiu Municipal de la Piscina de la localitat, “El Poli”, alberga un any més aquest reeixit campionat, després de dos anys d’obligada aturada per la pandèmia de Covid19. Aquest campionat ja té obertes les inscripcions fins dimarts que ve 28 de juny. 

Les categories són Sènior masculí (a partir de 16 anys), Sènior Femení (a partir de 16 anys) –coneguda com a Categoria Lliure-, Majors (de 13 a 15 anys), Mitjans (de 10 a 12 anys) i Xicotets (de 7 a 9 anys). El preu de la inscripció és de 120€ per a Sènior masculí, 70€ per a Sènior Femení, 60€ per a Majors i 30€ per a Mitjans i Xicotets. La inscripció és per any de naixement en cadascuna de les categories i no d’edat actual en el moment de la inscripció. 

L’edil Manuel Sierra confirmava que tota la població estava molt desitjosa que aquest campionat tornara a les instal·lacions del Poli aquest estiu. “De fet les inscripcions estan anant molt bé i fins i tot ja està a nivells d’abans de la pandèmia, per la qual cosa l’afluència de participants i públic tornarà a ser massiva en les nits d’estiu en el Poli”, va confirmar el regidor. 

També va informar que totes les setmanes el programa Lliure Directe, que també presenta Joséh Larrazabal, en Ràdio Bunyol, oferirà l’actualitat d’aquest campionat informant de tots els resultats setmana a setmana com a programa oficial d’aquest torneig buñolense. 

El regidor del ram confirmava que l’organització d’aquest Campionat, en l’última edició, que va ser en 2019, nouvingut com a edil d’Esports, va ser molt similar a la de l’anterior legislatura, “ja que l’anterior regidora, la companya Marta Pérez, va deixar ben lligada l’organització i ja era un èxit, així que continuem en la mateixa línia”. Aquesta seria la sisena edició en el format que ja es dicidió d’aglutinar tots els campionats junts en un únic, perquè l’objectiu continua sent ajuntar-se amb els amics, jugar i fer esport en un ambient envejable. Davant això Manuel Sierra va recordar l’afecte especial que li té a aquest campionat on ha jugat i fins i tot organitzat equip entre els seus amics. Ara duu a terme l’organització de tots els equips amb gran il·lusió.

Víctor Sánchez va confirmar que qualsevol activitat esportiva que s’està llançant des dels últims mesos està sent molt ben acollida. “Esperem comptar amb un mínim de 35 equips en aquest campionat”, va finalitzar el Director Tècnic de Bunyol És Esport. 

Es poden apuntar en la web www.bunyolesdeporte.com o per registre d’Entrada a l’Ajuntament de Bunyol. És més ràpid i àgil fer-ho des de la web de Bunyol És Esport fins al 28 de juny, però per a tots els que no controlen les noves tecnologies, Manuel Sierra, també va recordar que en el Pavelló Poliesportiu del Planell “Pablo Cusí Sierra” també hi ha una bústia i ací poden incloure el justificant de pagament i la inscripció emplenada manualment. 

Sánchez recordava que en les últimes edicions s’ha comptat amb 12-13 equips Sènior i en les altres sol haver-hi 7-8 equips, també en la femenina 3-4 equips. En total es ronda els 40 equips participants. L’horari dels partits serà de 19 a 0h de dilluns a divendres. L’objectiu d’aqueix horari més nocturn és intentar protegir-se de la forta calor.

L’Associació Acudeix, d’àrbitres, seran els encarregats d’arbitrar tots els partits. És una associació amb solera i ho ha fet en diverses etapes a Bunyol, “per això hem apostat per ells més que per Federació Valenciana; mai s’ha tingut cap problema, encara així hem de continuar donant exemple de civisme, respecte i educació cap a les decisions arbitrals, com s’està fent en els últims campionats”, finalitza l’edil buñolense Manuel Sierra. 

Per a la categoria lliure (sènior masculí i femení) hi ha un premi en metàl·lic, a més del trofeu, per al primer classificat, que és de 400€, 200€ per al segon equip, i 100€ el tercer. Es van reduint les quanties per categories i per als més xicotets hi ha trofeus i medalles. 

Aquest campionat està organitzat per la Regidoria d’Esports, Bunyol És Esport i esport-i (gestió esportiva integral). En la web està la normativa del torneig i les sancions. 

L’enllaç on poden trobar tota la informació del torneig i la inscripció és:

https://www.bunyolesdeporte.com/eventos/campeonato-futsal-verano-22/

L’enllaç per a escoltar el programa íntegre on es va presentar aquest campionat és: 

https://www.ivoox.com/presentacion-campeonato-futbol-sala-verano-2022-bunol-conexion-audios-mp3_rf_88606263_1.html

https://www.youtube.com/watch?v=qn0qev83y44

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*