El candidat del PRyA a l’alcaldia de Requena, Joaquín González, critica el “lamentable estat d’abandó” del llogaret dels Coixos

Post també disponible en: Castellano

En la seua visita, el candidat del PRyA va poder comprovar en persona el lamentable estat d’abandó d’aquest llogaret per part del govern de Mario Sánchez, així com escoltar les queixes i suggeriments dels veïns

Diversos membres del PRyA acompanyats pel candidat a l’Alcaldia, Joaquín González González, van visitar diumenge passat la pedania dels Coixos, on han pogut parlar amb els veïns i conéixer “la realitat d’un llogaret oblidat pel govern de l’alcalde Mario Sánchez”.
“Allí ens hem trobat carrers i places en condicions lamentables, mobiliari urbà deteriorat, fonts trencades, escocells sense arbres, una pista esportiva sense pintar, un frontó deteriorat, el parc infantil sense tot just jocs per als xiquets i així un llarg etc quant a l’estat de la via pública, una cosa lamentable i de difícil explicació per part del govern de PSOE i Podem a Requena”, segons fonts del PRyA. 
“Esment especial mereix la falta de neteja viària en tota la població, doncs a la vista està la falta d’aquest important servei públic, de qual l’alcalde socialista de Requena fa gala, però que a l’hora de la veritat és insuficient o inexistent”. 
Des del Partit de Requena i Llogarets “ens costa entendre com es pot abandonar un llogaret d’aquesta manera sense tot just importar-los. És reprotxable i intolerable que el PSOE tracte als veïns dels llogarets com a ciutadans de segona”. 
“Des de la nostra formació política, com hem fet en altres ocasions, portarem totes aquestes reivindicacions dels veïns dels Coixos a l’Ajuntament i, a través de nosaltres, els donarem veu en el ple municipal”. 
“Si els votants ens donen la seua confiança en les pròximes eleccions municipals, des del PRyA retornarem als llogarets al lloc que es mereixen, al de paradisos rurals que mai degueren deixar de ser, aqueix és el nostre compromís”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*