El CD Bunyol afronta “ple d’il·lusió i molt motivat” el seu partit d’hui contra el Guia per una plaça a la Copa de Rei

Post també disponible en: Castellano

El Club Esportiu Bunyol afronta la seva decisiu i històric partit d’aquest dimecres contra l’equip canari de la UD Guia “carregat d’il·lusió i molt motivat sabent que comptem amb el suport de tots els nostres aficionats, que encara que no poden ser aquí presents a Canàries, estan amb tot el seu cor, amb el seu pensament i amb tota la seva força recolzant-nos, com sempre han fet, i més en aquests moments històrics. els vídeos de suport dels aficionats ens han agradat moltíssim i molts d’ells no paren de trucar-nos i donar-nos suport “, com ha explicat el president de l’CD Bunyol, Paco Zanón.

“Molt motivats perquè la motivació en aquests partits, per als dos equips, és molt gran, arriba sola. És un partit especial per als dos i per tant en aquest aspecte els dos equips estem en igualtat de condicions”, en paraules de president.

“Tot i això, sí que és cert que on no van a estar les coses igualades és en l’ambient, que serà molt favorable per a ells a l’comptar amb cinc-centes persones que van a estar donant suport al seu equip, com és normal, i intentant portar- en camines. com si ocorregués amb nosaltres al Beltrán Báguena, vaja. És un equip a més de Tercera Divisió, juguen a casa, davant el seu públic i en aquest sentit sabem que els favorits són ells. nosaltres estem aquí com gladiadors, esperant per saltar a la sorra “.

“Un moment históric”

No obstant això ningú en l’expedició buñolense és aliè al fet que ara mateix són “històrics perquè l’haver arribat aquí, passi el que passi aquesta nit, ja és una cosa històrica. És la primera vegada que el CD Bunyol es fica a la Copa d’Rei, en la fase prèvia a ia un peu de la fase per competir amb equips de Primera o Segona Divisió i després d’haver estat els guanyadors en la nostra comunitat autònoma. i a això s’uneix que estem en vigílies de complir el nostre primer centenari, per la qual cosa poder disputar la Copa d’el Rei contra equips de Primera Divisió és un somni impensable per a totes les persones que hem estat lligats a el club durant aquests gairebé ja cent anys de la nostra història “.

“Ja ha estat una fita històrica arribar fins aquí, però poder seguir seria apoteòsic”, ha recalcat Paco Zanón.

Encara que arribar fins aquí no li ha resultat gens fàcil a l’CD Bunyol que s’ha hagut de desfer de l’Castellonenca, de l’Benicarló i ara, per seguir endavant, haurà de fer-ho contra un Tercera (el CD Bunyol disputa la Regional Preferent), l’equip canari de la UD Guia; a partit únic, fora de casa i ni més ni menys que a les illes Canàries.

Pel que sí que ha “lamentat profundament” Paco Zanón ha estat que, “després de tot l’esforç que ha fet l’equip per poder arribar fins aquí, la nostra afició no hagi pogut gaudir-ne en viu i en directe, perquè el públic no ha pogut assistir als partits o ho ha hagut de fer amb moltes limitacions per la pandèmia, i l’últim escull l’hem de superar ni més ni menys que a les Canàries i sense ells “.

“No obstant això, si hem estat capaços d’arribar fins aquí, per molt difícil que ho puguem tenir, els jugadors van a donar-ho tot i van a sortir a camp a deixar-se la pell per aconseguir la victòria”.

L’expedición blanca

L’expedició buñolense va sortir de l’aeroport de Manises ahir dimarts a les 11,30 hores i va arribar a les 14,00 hores sense problemes fins a l’hotel de concentració, NH Imperial Platja i on se solen allunyar equips de Segona per complir tots els protocols de la Federació de Futbol. Un hotel que està situat a primera línia de platja, separat 45 minuts de el camp on hauran de disputar el seu partit i on els blancs es van a allotjar fins a aquest dijous, moment en el qual tornaran a casa en vol directe a Madrid.

Un hotel proper a el camp on el CD Bunyol ha entrenat aquest dimarts, ja que els blancs no van a poder tenir contacte amb el terreny de joc del camp de la UD Guia fins instants abans de el partit.

El president de l’CD Bunyol també ha volgut agrair tant a la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana el seu suport logístic per al desplaçament, allotjament i entrenaments a les Canàries; així com a l’Ajuntament de Buñol.

El partit es disputarà a partir de les 21,30 hores (horari peninsular; 20,30 hores a les Canàries) per al qual més de 500 persones han comprat la seva entrada per assistir a el partit a l’estadi municipal Octavio Estévez del municipi canari de Santa Maria de Guia. I, finalment, no es podrà seguir per cap cadena de televisió o streaming, però sí que podrà escoltar-se en directe per l’emissora canària Ràdio Far de el Nord-oest, disponible en aquest enllaç: http://onlineradiobox.com/es/farodelnoroeste/player/?cs=es.farodelnoroeste&played=1&os=android

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*