El CD Bunyol es classifica per a huitens de final de la Nostra Copa després de véncer en els penals al Riba-roja de Túria CF

Post també disponible en: Castellano

El CD Bunyol s’ha convertit en un dels 16 equips que s’han classificat per a disputar els huitens de final de la Nostra Copa, després de véncer en els penals al Riba-roja de Túria CF en un partit que en el temps oficial va acabar amb empat a zero gols.

Quatre gols en els penals a favor dels locals i cinc dels visitants van donar la victòria al CD Bunyol i el conseqüent passe a la següent ronda eliminatòria d’aquesta competició. Aquest dimecres es van disputar les últimes eliminatòries dels 1/16 de final i ja no serà fins al pròxim 15 de febrer quan es duguen a terme els pròxims enfrontaments.

Posteriorment, les semifinals es disputaran a anada i volta per sorteig d’ordre de joc i enfrontaments. Finalment, la final de la Nostra Copa es disputarà entre els dos vencedors de semifinals, a partit únic i en seu neutral i data a determinar per la FFCV.

L’equip vencedor de la Nostra Copa a més de rebre el trofeu que li acredite com a campió i les corresponents subvencions econòmiques establides en la present circular per la consecució del títol, accedirà a l’eliminatòria prèvia que dona accés a la Copa d’SM El Rei d’Espanya per a la temporada 2023-24, on prendran part els 20 equips campions de la màxima categoria territorial de cada Federació Autonòmica, sempre que reunisca els requisits reglamentaris de participació establits per la RFEF, sent requisit indispensable que l’equip que accedisca a disputar l’eliminatòria prèvia participe en la temporada 2023-24 en categoria territorial.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*