El CD Bunyol reforça el seu atac amb el davanter Álex Abarca; l’extrem Tobías Rafael Pla i el mitja punta Alberto López; i fitxa a Juan Diego com a nou preparador físic

Post també disponible en: Castellano

Tobías Pla Terol, Alberto López, Álex Abarca y Juan Diego Sánchez.

El Club Esportiu Bunyol continua incorporant nous jugadors a la seua plantilla per a reforçar-se de cara a la nova temporada 2023-24 que s’iniciarà el mes que ve i sens dubte amb l’objectiu de tornar a estar en els llocs de cap de la taula i en la lluita per l’ascens de categoria.

Entre els últims fitxatges que ha incorporat a les seues files es troben tres jugadors amb els quals reforçarà la seua zona d’atac: l’extrem Tobías Rafael Pla Terol, el mitja punta Alberto López Nadal el davanter Álex Abarca; així com també ha anunciat la incorporació de Juan Diego Sánchez al seu cos tècnic com a nou preparador físic. 

L’extrem Tobías Rafael Pla Terol (07/07/1990) ha sigut qualificat com un home de “qualitat i gol” pel CD Bunyol, “que atresora una gran qualitat i que pot jugar per totes dues bandes. Aquesta última temporada ha aconseguit marcar 8 gols, ajudant així al CD Utiel en la consecució del títol de lliga i l’ascens a Tercera. També ha passat per equips importants de Preferent com l’UD Castellonenca, CD Borriana i Torre Levante CF; i de Tercera (Paterna CF, Olímpic de Xàtiva, Novelda CF, Recanvis Colón CD, Atlètic Saguntí, CD Llosa, Juventut Barri Crist, Burjassot CF)”.

Del mitja punta Alberto López Nadal (04/10/1988) destaquen des del CD Bunyol la seua “experiència i classe per al mig camp”. Un home que pot jugar “també de mig centre o segon davanter. Ve d’aconseguir títol de lliga i ascens a Tercera amb el CD Utiel, aportant 6 gols. També ha passat per equips de Preferent (Ciutat de Torrent, Recanvis Colón, UD Castellonenc, CD Acer, Raig Llíria CF), aconseguint 4 títols de lliga, 2 subcampionats, 6 promocions i 2 ascensos i en Tercera (Mislata CF, Catarroja CF, Paterna CF, SC Requena, Recanvis Colón i Silla CF). Jugador amb molta classe i qualitat, que segur farà gaudir als aficionats del Beltrán”.

Es tracta a més d’un jugador de plena confiança de Luis Navarro, que ja es coneixen de la seua etapa de tres temporades al Paterna CF de Tercera Divisió.

Finalment, Álex Abarca Simó (18/06/1998) ha jugat 5 temporades a Alcàsser CF i ha aconseguit jugar la promoció aquesta última temporada amb el Recanvis Colón. “El jove davanter vol aportar molts gols a la davantera blanca. Volem agrair-te la predisposició que has tingut per a vindre i destacar les ganes amb les quals arribes a l’equip. Álex, benvingut a l’infern del Beltrán!”, han finalitzat des del CD Bunyol.

“Chondi”, nou preparador físic

El CD Bunyol ha anunciat també que tanca els fitxatges en el seu cos tècnic amb l’última incorporació de Juan Diego Sánchez “Chondi” (14/09/1988), que serà “l’encarregat de traure el màxim rendiment als nostres jugadors en aquesta nova i exigent temporada.

Juan Diego Sánchez “Chondi” és Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport amb especialitat en futbol i atletisme. Nivell II d’entrenador de futbol. Professor d’Educació Física de Secundària i Batxillerat. De la seua trajectòria destaca que de 2013a 2016 va ser Preparador físic CF Torre Levante Tercera Divisió. De 2017 a 2021 Preparador físic CF Torre Levante DH Juvenil. I de 2013 a 2021 Coordinador preparació física escola CF Torre Levante.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*