El CD Bunyol suma un punt contra l’Aldaia que a casa sap a poc després d’una mala segona part (0-0)

El CD Buñol ha cosechado un empate en casa contra el Riba-roja. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

El partit va començar amb tempteig i imprecisions en la sortida de la pilota per als blancs, però l’equip poc a poc va anar trobant. El volant Maxi va fer un espectacular treball des de la sala de màquines i en la primera part va haver-hi fins a quatre ocasions bastant clares, tot i que lamentablement no acabessin en gol per falta de punteria.

A la segona meitat la pressa va cobrar factura, va canviar totalment l’estil de joc, tot era imprecisió i precipitar-se, perdent l’esfèrica i feia trasbalsar als aficionats. Sí va haver-hi algunes pinzellades del que s’ha vist en la primera meitat, jugades de combinació entre Luis Boluda i Borja Borredà però que lamentablement no acabaven de liquidar i Eyder també li va faltar una mica de salt envers el cap haver arribat a desequilibrar el marcador. Però al final no es va poder moure i va acabar el partit sense veure gols.

El CD Bunyol suma 50 punts que li atorguen el cinquè lloc de la classificació. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks