El CD Turís es mesura al Manisense i el CD Xest viatja a Xirivella La UD Yátova juga contra l’Aldaia

Post també disponible en: Castellano

Després de la victòria folgada per 4 gols a 1, els turisanos volen repetir a casa, contra un rival de la meitat baixa, de manera que bastant assequible, així no perdre de vista als seus veïns de La Foia i mirar cap amunt.

Això sí, compte amb Salah Lachhab, que és l’actual màxim golejador amb 14 gols. El duel el CD Turís serà contra el Joventut Manisense.

Xirivella-Xest

Després de la derrota per la mínima en un partit dolent, el CD Xest vol recuperar sensacions i assaborir una altra victòria. Davant tindrà el Xirivella, un equip cinc punts per sobre, de manera que una victòria serviria tant per sumar punts, com per no deixar al rival puntuar a acostar-se perillosament a ell en punts i començar a veure’t més amunt de la taula i guanyar en respecte .

Aldaia-UD Yátova

Partit de tràmit de la UD Yátova a Aldaia, els yatoveros estan acostumats a la zona alta, a més hauran de veure amb el penúltim i volent allargar la ratxa de quatre victòries consecutives i 6 sense viure una derrota. Ara començant a recuperar efectius forts que permetin definir partits i entrar poc a poc en el TOP 3 que segur que tots desitgen. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*