El CD Xest rep l’Xirivella mentre el CD Turís visita a l’Manises i la UD Iàtova a Aldaia

Post també disponible en: Castellano

Després de l’empat en la passada jornada, el CD Turís viatjarà a Manises per enfrontar-se a Joventut Manisense. En principi semblarà difícil fer-los mal a casa, però si hi ha un moment idoni per a fer-ho, és ara amb la reciene derrota dels manisenses front Yátova.

L’objectiu segur és superar el rival, més si està per sota a la taula i amb aquests 3 punts seguir lluitant i ficant pressió a la resta per estar situat a la zona alta de la classificació.

CD Xest i Xirivella es veuran les cares després d’haver sumat els seus últims possibles 3 punts i amb dinàmica positiva, a més a diferència entre ells és de 2 punts, de manera que els chestanos segur volen rebre’ls amb victòria que els permeti avançar als seus rivals i pujar llocs, ja que entre altres coses, el primer lloc està “a 3”.

La UD Iàtova s’enfrontarà al Aldaia B, els actuals cuers, de manera que no pensen els de Tomás en una altra cosa que no sigui la victòria, més comptant que els yatoveros són els actuals segons del grup, separats per només un punt (líders 10 i ells 9), per la qual cosa guanyar un rival en teoria fàcil i un possible resvalón dels líders podria donar-los accès automàtic al liderat, res relativament important ara per ara, per si imatge de força de cara a la galeria. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*