El CD Xest signa un empat a un gol amb el Joventut Manisense

Post també disponible en: Castellano

Xest va crear vuit ocasions claríssimes encara que amb el 1-0 al minut 25, gràcies a Alejandro Godoy, no s’aconsegueix tancar el partit fent el segon gol.

Els manisenses van crear bastants menys, però amb més percentatge d’encert que es resumeix en el gol visitant, que arribarien al 71 ‘. Tot i ser 20 minuts després de la primera de les expulsions, per vermella directa.

Segons el míster, Juan Sánchez, el resultat just “hagués estat 2 o 3 a 1”, però el futbol no sempre és just, perquè es generen ocasions però no es materialitzen.

L’actitud dels jugadors tot i arrossegar dos mals partits, va ser bona i positiva. Només cal lamentar la lesió de Nacho, qui té una fractura en una falange del cinquè dit i estarà esperant novetats per saber si passa pel quiròfan. Aprofitem per desitjar-ràpida recuperació i tornada al verd.

L’equip local està és línies generals content, ja que es va fer el joc desitjat. Tot i que no es mogués més enllà de l’únic gol el lluminós i perquè no es va deixar a un rival difícil generar massa.

Posteriorment es va fer el sopar de Nadal en molt bon ambient. Juan Sánchez ha parlat per tucomarca.com i ha avançat que esperen “que l’any 2019 porti victòries de celebrar per passar una volta de Lliga fantàstica”. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks