El cementeri d’Utiel amplia el seu horari i establix un protocol especial de cara a la festivitat de Tots Sants

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament d’Utiel ha mantingut una reunió amb el rector d’Utiel per a coordinar els protocols COVID que van a aplicar-se seguint les instruccions de la Generalitat Valenciana.

Aquest matí l’Ajuntament d’Utiel ha celebrat una reunió informativa amb el rector de Utiel per coordinar l’aplicació de les instruccions que la Conselleria de Sanitat ha enviat sobre el protocol de mesures sanitàries en cementeris amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots Santos.

L’alcalde d’Utiel, Fernando Benlliure i les regidores Eloísa Viana i Paula Roda, s’han reunit amb el rector d’Utiel, Agustín Alcayde, per posar en comú les directrius establertes per l’administració autonòmica i la seva aplicació en el cementiri d’Utiel.

Horari ampliat i normativa COVID

El cementeri comptarà amb un horari especial durant aquesta setmana, romanent obert de forma ininterrompuda de 9 a 18 hores fins diumenge que ve, 1 de novembre, per facilitar així l’accés a la instal·lació de forma esglaonada.

Amb la finalitat d’evitar aglomeracions i el contacte estret d’assistents, se senyalitzaran accessos d’entrada i sortida i s’indicaran les mesures d’higiene i seguretat a seguir segons el protocol marcat per la Direcció General de Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

Així mateix, l’Ajuntament d’Utiel ha traslladat als alcaldes pedanis els protocols a seguir en els cementiris municipals dels llogarets d’Utiel per garantir el compliment de la normativa sanitària.

Protocol de mesures sanitàries en relació amb el dia de Tots Sants a www.utiel.es

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*