El Cercle Podem a Bunyol inicia una nova etapa organitzativa amb l’elecció de nous òrgans de direcció

Candidatura elegida por las bases de Podemos al Ayuntamiento de Buñol.
Candi

Post també disponible en: Castellano

Dins el procés d’implantació de el nou sistema d’organització política, aprovat majoritàriament en la III Assemblea Estatal d’PODEM, es va procedir el passat 23 de desembre a l’elecció dels òrgans de direcció de l’Cercle Podem Bunyol.

La forma d’organitzar-Podem en una primera fase de la nostra existència, responia els reptes i necessitats polítiques de comptar amb una eina amb capacitat d’afrontar les fites electorals que hem anat afrontant. Avui, el moment polític actual és diferent.
L’essència d’aspirar a ser una força política que traslladi les demandes de la ciutadania als textos legislatius, per promoure el canvi, estan intactes. Ara bé, el moment polític actual requereix d’una consolidació de les nostres estructures orgàniques, d’estar assentats a tot el territori i d’ampliar la capacitat de decisió dels cercles.

En aquest nou marc organitzatiu se li concedeix de forma plena la capacitat de decisió sobre la nostra activitat, funcionament i decisions polítiques quotidianes a la militància.

Per a això, es regula aquesta figura i es vincula a el compromís que necessàriament hem d’assumir si volem mantenir la nostra eina a l’marge de la dependència econòmica dels bancs.
En aquesta nova etapa organitzativa de PODEM, decidiran la militància organitzada en Cercles i la seva veu serà expressada en els òrgans de decisió política de totes i tots.

Una altra de les novetats organitzatives que es presenten com a repte és la instauració d’un nivell intermedi d’intervenció política entre el local i l’àmbit autonòmic. Aquestes Xarxes de Cercles vindran a resoldre moltes de les mancances detectades en el model anterior, com són la coordinació entre municipis i l’àmbit autonòmic, la translació de la veu de la militància i els cercles a el màxim òrgan de direcció entre assemblees, com és el Consell Ciutadà del País Valencià.

En Bunyol, pel nombre de militants actius a l’hora de les votacions, l’organització política de Podem es compon de Portaveu Municipal i un C.C.M. (Consell Ciutadà Municipal), compost per tres persones inclòs el portaveu, un responsable d’organització i finances, i un responsable de Feminisme i Comunicació.

A més, l’organització compta amb una representació a la xarxa de Cercles, que fa d’enllaç entre ells.
Les persones elegides per la militància per començar aquesta nova etapa organitzativa són les següents:

Portaveu municipal. (Román Soto)
Responsable d’organització i finances, (Sergio Estada)
Responsable de Feminisme i Comunicació (Mari Luz Ortiz).
Representació a la xarxa de Cercles (Luis Antomas i Chus Franco)

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*