El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la cinquena cita de les Ultimate Cup Sèries

El Circuit Ricardo Tormo celebra este fin de semana la quinta cita de las Ultimate Cup Series.
El Circuit Ricardo Tormo celebra este fin de semana la quinta cita de las Ultimate Cup Series.

Post també disponible en: Castellano

El Circuit Ricardo Tormo celebra este fin de semana la quinta cita de las Ultimate Cup Series.
El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la cinquena cita de les Ultimate Cup Sèries.

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la cinquena cita de les Ultimate Cup Series, una competició internacional d’automobilisme que aquesta temporada celebra la seua única cita a Espanya a Cheste. L’entrada per als aficionats és gratuïta tant per a les grades com per al pàdoc.

Les Ultimate Cup Series celebren carreres a Portugal, Itàlia, Eslovàquia, França, on celebren cinc rondes, i a Espanya, on han triat el Circuit Ricardo Tormo per a aquesta temporada inaugural.

Divendres tindran lloc els primers entrenaments i les primeres carreres de Mitjet i de monoplaces. Dissabte continuaran les proves i se celebraran més carreres de Mitjet i de monoplaces i la carrera de resistència de prototips que començarà a les 13.20 hores. Finalment, diumenge se celebraran altres dues cites de resistència amb els GT des de les 9 hores i les barquetes CN a partir de les 14.30.

En total, 60 pilots participaran en aquestes carreres entre les quals destaquen els dotze inscrits entre els espectaculars prototips. La major part d’aquests pertanyents a la categoria LPM3 de prototips. Per nombre, la graella d’eixida més destacada serà la dels monoplaces amb vint Fórmula Renault 2.0.

A més, els xicotets Mitjet celebraran les carreres més estretes amb quatre carreres d’esprint. Tot al contrari que les cites de GT i de les barquetes de CN, les carreres de les quals tindran una durada de quatre i tres hores respectivament.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*