El Circuit Ricardo Tormo reuneix les carreres de Nascar i de Camions

Post també disponible en: Castellano

Sis carreres dissabte i altres sis diumenge en un cap de setmana ple d’activitats 
Música en directe, cotxes americans, ‘lacrosse’, futbol americà, ‘food trucks’, atraccions infantils, camions decorats i seguretat viària completen l’oferta 

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana el Valencia NASCAR Fest i la Gran Carrera de Camions de València. Dos dies d’acció i activitats al pàdoc i la pista de Gran Premi de Cheste. 

La proposta esportiva és triple. A més de la primera cita de la temporada de les NASCAR Whelen Euroseries, el Circuit celebra la Gran Carrera de Camions de València i una prova del campionat francés de Caterham. 

Al pàdoc, els aficionats trobaran un festival d’activitats que van des del popular bou mecànic fins a distintes exhibicions d’esports típics dels Estats Units, com el ‘lacrosse’ o el futbol americà. L’oferta gastronòmica se centrarà en una gran àrea amb dotze ‘food trucks’ enfront de l’escenari on, a més de la música en directe, el públic podrà participar en la cerimònia del podi amb els millors de cada carrera. 

Per als més menuts de la família, que entraran gratis fins a l’edat de 13 anys, hi haurà distintes atraccions i l’habitual Escola de Seguretat Viària. 

El pàdoc del Circuit Ricardo Tormo es completarà amb les exposicions de cotxes americans i de camions decorats. 

Dotze carreres dissabte i diumenge 

Els entrenaments lliures se celebraran en la jornada del divendres. Dissabte al matí tindrà lloc la qualificació de cada categoria i a partir de les 13.30 hores la primera de les sis carreres programades fins a les 18.40 hores. 

En la jornada del diumenge, després de Warm Up del CamionGP i dels cotxes de NASCAR començaran les carreres. La primera, la dels Caterham serà a les 9.40 hores. Posteriorment, els Camions de Carreres prendran l’asfalt amb la seua primera mànega a les 10.30 hores, seguida de la prova d’EuroNascar 2. Aquest ordre es repeteix per a les segones carreres de les tres categories des de les 12.10 fins a les 16.00 hores.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*