El Club Gimnàstica Rítmica Bunyol-Turís-Vall dels Alcalans presenta la seua nova exhibició en el pavelló del Planell de Bunyol aquest diumenge

Post també disponible en: Castellano

Més de cent gimnastes d’entre 3 i 21 anys saltaran al tapís reflectisc que aquest club compta amb una gran pedrera, d’alt nivell esportiu amb presència en gran part de les competicions nacionals per a aquest 2023. 

El Club Gimnàstica Rítmica Bunyol-Turís-Vall del Alcalans presenta una gran exhibició del nou any en el pavelló de Bunyol aquest diumenge en el Pavelló Pablo Cusí Sierra del Planell a partir de les 12h. Més de 100 xiquetes procedents de tots els punts de la província de València es donaran cita. Les seues entrenadores s’han format en aquest club i ara imparteixen els seus coneixements en nombrosos col·legis de València i comarques. 

El Club Gimnàstica Rítmica Bunyol-Turís-Vall dels Alcalans està més viu que mai. Actualment totes les xiquetes d’entre 4 i 6 anys que estiguen interessades poden rebre classes els dimarts en el Col·legi Cervantes de 15.45 a 16.45h i els dijous de 15.45 a 16.45h en el Col·legi Sant Lluís. De 7 a 14 anys entrenen en el Pavelló del Planell els dimecres de 17.15 a 18.15h. 

Mónica García, entrenadora del club, ha confirmat que l’augment en el nombre d’alumnes en aquest curs respecte als dos anteriors amb Covid ha sigut molt elevant. Durant tot el curs poden apuntar-se i conéixer de prop l’enorme disciplina d’aquest esport, adquirir hàbits alimentosos correctes i desenvolupar la competitivitat i el treball en equip, “valors molt importants que inculquem en el club i que la Gimnàstica Rítmica et permet conéixer-los molt de prop”. A més en aquest curs ja compten amb un xiquet, encara que els encantaria rebre a més xiquets. A això s’afig la xiqueta amb discapacitat intel·lectual que també tenen entre les seues alumnes. Animen que també es passen pares o familiars de xiquets amb alguna mena de discapacitat intel·lectual i vegen el benefici que aquest esport els aporta. 

Aquesta entrenadora detalla els compromisos més immediats esportius d’aquest any 2023. A la fi de gener competiran en la Winter’s Cup, de caràcter nacional, i que s’organitza a Girona, amb la intenció que solten nervis i es preparen per al classificatori al Nacional que es desenvoluparà al febrer. 
El balanç del passat curs va ser excel·lent per als conjunts d’aquest club. Mónica García assegura que dos d’ells, de la mateixa categoria, es van classificar per al Nacional, i les xicotetes, les del prebenjamí van quedar segones en la competició Euskalgym. “Estem molt satisfetes de totes les nostres gimnastes i del futur que tenim amb les més xicotetes. A totes els apassiona aquest esport i volem continuar donant-lo a conéixer en tota la comarca i província de València amb la gran faena que s’està fent per part de totes les nostres entrenadores”, finalitza García.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*