El Consell aprova la instal·lació d’un Punt Labora a Villar del Arzobispo

Post també disponible en: Castellano

El Consell ha aprovat la signatura de quatre acords de col·laboració amb els ajuntaments de Benejúzar, Xàbia, la Nucia, Moncofa, Montfort, Paterna, Sax, la Vila Joiosa i el Villar, en els Serrans, per a la instal·lació del servei Punt labora en les dependències municipals d’aquestes localitats.

La Generalitat està impulsant la implantació del Punt Labora al llarg del territori de la Comunitat per a garantir a la ciutadania la igualtat d’accés als serveis del sistema. La finalitat dels terminals Punt Labora és la prestació de serveis d’intermediació laboral de forma integral i pròxima a la ciutadania.

El servei Punt Labora està dirigit a facilitar la gestió de tràmits a les persones usuàries que no disposen d’accés a internet, i per tant, als serveis en línia del portal d’ocupació de LABORA.

Mitjançant el Punt Labora els usuaris poden inscriure com a demandants, consultar les ofertes d’ocupació, cercar l’Espai Labora que els correspon, renovar la seva demanda d’ocupació, consultar el currículum, generar certificats, sol·licitar formació, etc.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*