El Consell autoritza a Ferrocarrils de la Generalitat a licitar la renovació dels trams en superfície de les Línies 1, 2 i 3 de Metrovalencia

Post també disponible en: Castellano

El Consell ha autoritzat a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a iniciar el procés de licitació de les obres de renovació de desviaments, passos a nivell i diversos elements en els trams de superfície de la Línia 3 (Aeroport-Rafelbunyol), Línia 1 (Bétera-Vilanova de Castelló) i Línia 2 (Llíria-Torrent Avinguda) de Metrovalencia.

El pressupost de licitació d’aquesta actuació, dividida en tres lots, ascendeix a 40.303.862,39 euros, IVA inclòs.

El lot 1 correspon a la Línia 3 i compta amb un pressupost de 8.354.071,81 euros, IVA inclòs, i un termini d’execució de 10 mesos.

El segon dels lots inclou els trams Enllaç-Llíria de la Línia 2 i Enllaç-Bétera de la Línia 1. El pressupost és de 9.245.008,40 euros, IVA inclòs, amb un termini d’execució de 12 mesos.

El tercer lot afecta el tram València Sud – Castelló de la Ribera de la Línia 1. La dotació econòmica és de 22.704.782,18 euros, IVA inclòs, i un període previst d’actuació de 30 mesos.

Amb aquesta intervenció s’actuarà sobre aparells de via (desviaments, fuites, travessies, aparells de dilatació, etc.) i passos a nivell, amb trànsit de vehicles, tot i que també vianants i entre andanes.

Aquestes actuacions s’han previst amb la finalitat de fer front a la deterioració que pateixen aquests elements, provocat pel pas de el temps i les condicions climatològiques.

Tant els aparells de via com els passos a nivell són els punts de la xarxa que més problemes generen a el servei de manteniment, de manera que requereixen ser reemplaçats a curt o mitjà termini. Un cop finalitzats aquests treballs, s’obtindrà una millora substancial de l’servei ferroviari pel que fa a seguretat, comoditat i puntualitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*