El consistori requenense organitza dues xerrades informatives sota el lema “Per unes festes responsables”

Su principal objetivo es promover un ocio seguro, saludable, responsable y de calidad.
Su principal objetivo es promover un ocio seguro, saludable, responsable y de calidad.

Post també disponible en: Castellano

Su principal objetivo es promover un ocio seguro, saludable, responsable y de calidad.
El seu principal objectiu és promoure un oci segur, saludable, responsable i de qualitat.

L’Ajuntament de Requena convoca dues xerrades informatives que s’emmarquen dins el programa Servei Responsable, el principal objectiu és promocionar un oci segur, saludable, responsable i de qualitat a través de la col·laboració d’associacions i entitats festeres.

En aquestes xerrades es donaran consells i recomanacions per fomentar unes festes segures i responsables.

La primera està dirigida als més joves participants de la festa de la Verema i es realitza aquest dilluns 15 de juliol a les 19,00 h. al Saló del Centre Social de Requena.

La segona està dirigida als / a les pares / mares i coordinadors de la Festa de la Verema i associacions festives.

Es durà a terme el proper dimecres 17 de juliol a les 19,30 h. també al Saló del Centre Social de Requena, situat al Carrer Vila Joiosa, 4.

Les festes populars representen una mostra característica de la cultura i de la identitat d’un poble, un moment especialment idoni en el qual transmetre, tant als membres de la comunitat com als seus visitants, els valors i les tradicions de la seva gent.

Per desgràcia, els problemes relacionats amb el consum abusiu d’alcohol i de tot tipus de drogues i altres factors de risc associats a ells, semblen acaparar tota l’atenció mediàtica transmetent una imatge negativa de les festes populars en general.

En aquest context, sembla especialment oportú la posada en marxa d’activitats que permetin posar en valor el compromís dels diferents col·lectius i entitats festeres per promoure unes festes populars cada vegada més segures i més responsables, el que a més contribuirà a potenciar la cohesió i les bones relacions entre els col·lectius festers i l’administració.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*