El Consorci evacua un campament d’estiu per un incendi forestal a Losa del Obispo

Post també disponible en: Castellano

El Consorci de Bombers de València ha donat per estabilitzat l’incendi forestal de Losa del Obispo al voltant de les 08:00 h d’este matí, i actualment es segueix treballant per a la seua extinció. 

L’incendi es va declarar a les 17:24 h del dilluns, en una jornada especialment complicada per l’alerta 3 per risc extrem d’incendis forestals per a tota la província de València, amb vent de ponent i temperatures superiors als 40º a bona parta de la geografia. Durante la jornada d’ahir a més, els bombers hi van rebre uns 30 avisos per incendis de vegetació.

A Losa del Obispo, el Consorci hi va mobilitzar un ampli dispositiu amb dotacions de bombers i distints comandaments del Consorci, així com brigades de Diputació, bombers forestals de GVA-Sgise i mitjans aeris. L’incendi es trobava a una zona molt embarrancada, la qual cosa, junt amb les condicions meteorològiques, dificultava les tasques d’extinció. 

Per prevenció, es va ordenar l’evacuació d’un campament d’estiu que estava a vora 2 km de l’incendi. No hi va haver danys. 

Durant el matí del dimarts es segueix treballant a la zona, per acabar d’extingir l’incendi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*