El Consorci Provincial de Bombers de València realitza desenes d’actuacions pel fort vent

Post també disponible en: Castellano

El Consorci Provincial de Bombers de València està realitzant desenes d’actuacions per incidències per vent de nord a sud de la província de València. Al llarg del matí, i fins a les 13:30 h, des del Consorci s’hi han gestionat un total de 64 avisos per vent. Cal recordar que l’AEMET havia alertat que les ratxes de vent podrien superar els 90 km/ h, la qual cosa ha produït tota classe d’emergències al llarg de tota la geografia. 

Per tipologia, fins al moment hi ha hagut 30 avisos relacionats per arbres, siga branques o arbres caiguts a la via pública o a les carreteres. Altes 27 corresponen a caigudes o risc de caiguda de diversos d’elements en els carrers de la província, des de planxes metàl·liques, a teules, cartells publicitaris o cristalleres. També altres 7 casos es deuen a caiguda de postes elèctrics o cablejat. 

Cal recordar a més, que hui a la província hi havia risc extrem per incendis, i fins al moment, el Consorci ha sigut mobilitzat a tres incendis de vegetació durant el matí del divendres: un entre Turís i Bunyol, un altre a Picassent i un altre a l’Alcúdia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*