El Consorci reparteix vals descompte entre la ciutadania d’Utiel que ha reciclat en els ecoparcs fixos i mòbils

Post també disponible en: Castellano

Aquest any s’ha establert cita prèvia perquè la ciutadania puga arreplegar les seues butlletes adequadament i sense aglomeracions

El Consorci València Interior (CVI) comença demà dijous 10 de desembre el repartiment dels vals descompte de la meva Compte Ambiental entre els veïns i veïnes d’Utiel. D’aquesta manera, es pretén premiar l’esforç de la ciutadania que ha reciclat correctament durant l’any, gràcies a la campanya meu Compte Ambiental de l’CVI, dipositant adequadament els residus en l’ecoparc i el ecomóvil. Amb els xecs compra lliurats es podrà pagar en més de 120 establiments d’Utiel adherits a la campanya. Així, per novè any consecutiu, l’Associació Utiel Gastronòmica i l’Associació de Comerç i la Indústria de Utiel se sumen a el projecte meu compte ambiental.

Els vals es podran recollir fins el 18 de gener de 2021 i es podran consumir fins al 29 de gener a les botigues d’Utiel, gràcies també a la col·laboració de el comerç local.

Protocol COVID: Cita prèvia per a la recollida de vals

Aquest any, la campanya té una particularitat causa de l’COVID-19. Per això, s’ha establert una cita prèvia perquè els veïns i veïnes puguin recollir els seus vals amb comoditat i sense aglomeracions. Únicament es podran recollir a la seu de la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi mitjançant cita prèvia trucant a al telèfon 637588567 o via telemàtica en http://tierradelvino.sedelectronica.es/citaprevia

Per informar a la ciutadania sobre la recollida de vals s’han establert unes accions d’educació ambiental els dies 16, 23 i 30 de desembre a la Porta de Sol d’Utiel, ja que la intenció és que tota la informació de la campanya arribi adequadament. La iniciativa està perfectament consolidada i amb ella es pretén unir el bon comportament mediambiental amb l’impuls a el comerç local.

I és que els comerciants porten anys col·laborant activament amb aquesta tasca de reconeixement als veïns d’Utiel que ajuden a aconseguir millors resultats mediambientals en les instal·lacions de valorització de residus domèstics de el Consorci València Interior.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*