El Consorci València Interior s’acosta als municipis i programa reunions amb les mancomunitats

El nuevo presidente, Robert Raga, pretende impulsar la economía circular y la concienciación y sensibilización como herramientas contra el cambio climático.
El nuevo presidente, Robert Raga, pretende impulsar la economía circular y la concienciación y sensibilización como herramientas contra el cambio climático.

Post també disponible en: Castellano

La nueva Junta de Gobierno del Consorcio Valencia Interior.
La nova Junta de Govern de el Consorci València Interior.

El nou president, Robert Raga, pretén impulsar l’economia circular i la conscienciació i sensibilització com a eines contra el canvi climàtic

La Junta de Govern de el Consorci València Interior acorda acostar-se als municipis a través de les mancomunitats. En la seva primera reunió en el que va de legislatura, el nou president de l’CVI, Robert Raga, va proposar la programació de reunions amb les sis entitats que pertanyen a el territori consorciat: Camp de Túria, els Serrans, Alt Túria, Terra de el Vi, Racó d’Ademús i la Foia de Bunyol-Xiva.

Les trobades tindran lloc al gener, de manera que la informació circuli en els dos sentits: dels municipis a l’CVI i de l’CVI als municipis. Així, els representants municipals podran saber de primera mà els projectes de l’ens i, de l’altra, podran plantejar els seus dubtes i suggeriments a el Consorci en matèria de gestió dels residus.

A més, un altre dels aspectes tractats durant la reunió va ser l’impuls cap a una economia circular i la lluita contra el canvi climàtic. De fet, l’entitat supramunicipal ha elaborat la seva pròpia Estratègia de el Consorci València Interior de mitigació i Adaptació a el Canvi Climàtic l’eix fonamental és la prevenció dels residus, la recollida selectiva dels residus i el foment de l’compostatge per reduir les emissions de gasos d’ efecte Hivernacle a l’atmosfera.

El CVI va posar l’accent també en continuar treballant en matèria transparència i innovació, a més de l’educació ambiental i la comunicació amb els municipis, amb el que es pretén conscienciar i sensibilitzar la ciutadania, persones adultes i nens i nenes, de la importància de reduir els residus, reutilitzar i reciclar-abans de dipositar-los als contenidors, el consum responsable, les campanyes de compostatge domèstic i comunitari per tenir cura del medi ambient i lluitar contra el canvi climàtic.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*