El escumós Reymos, de Cellers Xest, aconsegueix una medalla d’or en els Premis japonesos Sakura Japan Women ‘s Wine Awards

El vinos Cova Santa 2017 y el espumoso de moscatel Reymos.
El vinos Cova Santa 2017 y el espumoso de moscatel Reymos.

Post també disponible en: Castellano

El vinos Cova Santa 2017 y el espumoso de moscatel Reymos.
El vinos Cova Santa 2017 y el espumoso de moscatel Reymos.

Els vins d’Anecoop Cellers han rebut dues medalles d’or i tres de plata en els SAKURA Japan Women ‘s Wine Awards, demostrant un any més que ocupen un lloc en el cor de les dones japoneses. Aquest concurs distingeix els vins amb millor nivell de maridatge amb la cuina japonesa, millor relació qualitat-preu i més atractius per a les consumidores nipones.

Les medalles d’or han estat per als vins Cova Santa 2017, elaborat per Celler Vins de la Vinya (La Font de la Figuera), i l’escumós de moscatell Reymos V.O., de Cellers Reymos (Xest). Les dues cellers estan adscrites a la Denominació d’Origen Protegida Vins de València.

Per la seva banda, han obtingut medalla de plata el frizzante de moscatell Ametista Blanco, també de Cellers Reymos, el vi negre Aroma de Cor 2017 i el negre Joan de Joanes Verema Plata Petit Verdot 2017, tots dos de Vins de la Vinya.

Els Premis Sakura són els premis al vi del Japó el jurat es compon íntegrament per dones (sommeliers, enòlogues, instructores d’acadèmies de vi, periodistes, prescriptores i responsables de comercialització de vins). S’han premiat els millors vins en diverses categories, així com els vins que el jurat ha considerat més atractius per a les dones. L’apreciació dels vins des d’una perspectiva femenina és summament rellevant en un país en què les dones són una part molt important del mercat vinícola a la selecció de vins, creant tendència en el mercat japonès i marcant pautes de consum.

Aquests guardons han aconseguit una gran reputació al Japó, convertint-se en una de les principals plataformes de llançament per a tots aquells vins que desitgin promocionar-se en aquest mercat. Al concurs s’han presentat un total de 4.326 mostres de 34 països diferents.

Anecoop va començar la comercialització de vi a 1986. L’oferta dels seus cellers sòcies, Celler La Vinya i Cellers Reymos, de la DOP València i dels cellers col·laboradores, Cellers Sant Martí i Projecte Unsi SL, de la DO Navarra, i Cellers Marquès de Reinosa, amb DO la Rioja, fa de la diversitat una de les seves avantatges més competitives. Els nombrosos reconeixements internacionals obtinguts avalen el continu esforç que realitza Anecoop Cellers per adaptar la seva oferta vinícola als gustos del mercat. Actualment, exporta a 42 països.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*