El “Esperit faller”, una setmana després a Turís

Post també disponible en: Castellano

Són dies propis de festa, i el món faller vol aconseguir que això no caiga en l’oblit. Per això, una àmplia varietat d’iniciatives virtuals s’han preparat per a recordar durant esta setmana la festa fallera. i inundar les xarxes.

Ah clar, que això ja ha passat. Però a Turís no. I fidels a la tradició de la setmana després, ja es pot comprovar en els respectius perfils de l’ajuntament i Junta Local junt als perfils de Els Barris, Plaça del Mercat, Placeta del Marqués, Av. de les Corts Valencianes i L’Antiga Fontanella.

Encesa de la demarcació, bunyols, paelles, disfresses i cercaviles es podran reviure des de casa però amb gran intensitat.

Durant estos dies la megafonia municipal emet música fallera que contribueix a donar ambient i divendres, a les 20,00 hores, es realitzarà una crida virtual a càrrec dels quadres d’honor de les comissions. El soroll arribarà dissabte, quan acabe la interpretació del pasdoble València a través de la megafonia, on tots els fallers i falleres del poble estan convidats a fer una globotà des dels seus balcons.

Diumenge a les 13.00 h se celebrarà una missa amb presència dels màxims representants de les comissions i Junta Local Fallera en finalitzar la qual dipositaran un ram de flors als peus de la Mare de Déu dels Desemparats.

Amb la interpretació del pasdoble El Fallero a les 21,30 h per la megafonia municipal finalitzaran estos dies on s’ha reviscut l’esperit faller a Turís.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*